Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Ha az iszlamisták hatalmat kapnak, akkor ők a saría alapján fognak titeket kezelni”

Békési Marcell

2019.12.02. 15:15

Iraki keresztények figyelmeztetik Európát az iszlám térhódítására.

Az iraki keresztények között széles körben elterjedt nézet, hogy egyes európai országok – például Svédország és Franciaország – naivan túl sok muszlim bevándorlót fogadtak be, és most fokozatosan vesztik el a kontrollt országuk felett.

A Världen Idag svéd magazin közel-keleti keresztényekkel készített interjút múlt héten, melyben több iraki szereplő is megszólalt, és figyelmeztette Európát a növekvő veszélyekre.

El fogjátok veszteni az irányítást”

– nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő iraki keresztény nő, majd azzal folytatta, hogy ők valóban tudják, mi az az iszlám és tartani kell az ideológiától.

Malmői mecset

Egy másik nyilatkozó, egy szintén neve elhallgatását kérő plébános is figyelmeztette Európát:

ha az iszlamisták hatalmat kapnak, akkor ők nem az emberi jogok alapján fognak titeket kezelni, hanem a saría törvénykezés alapján. (...) Jézus mondta: legyetek ravaszak, mint a kígyó, de szelídek, mint a galamb.”

Szintén hozzátette, hogy az európai iszlám vallási vezetők gyakran használják a takíjja, vagyis a megtévesztés taktikáját, amiben az iszlám engedélyezi a hazugságot híveinek a jó cél érdekében.

Szerinte az európai imámok gyakran adnak a médiának békességet sugározó nyilatkozatokat, miközben híveiket folymatosan uszítják a keresztények és a nyugati kultúra ellen.

A svéd kutatók eközben a drámai demográfiai változások ellenére is elvetik az iszlám hatalomátvétel gondolatát, bár elismerik, hogy az országban nő a feszültség az különböző társadalmi csoportok között, valamint hogy egyre nagyobb számban van jelen az radikális iszlám propaganda a bevándorló fiatalok oktatásában.

A muszlimok száma Svédországban drámai módon növekedett néhány évtized alatt. 1950-ben csupán 500 muszlim volt a skandináv országban. A Pew Research Kutatóközpont szerint jelenleg 800 ezer muszlim él az országban, és 2050-re a szám akár 4,5 millióra is nőhet.

 

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Végre előbújhat a nap!

Hétfőn még sokfelé felhős idő várható, de keddtől egyre több napsütés vár ránk.

74 éve kezdődött a magyarországi németek kitelepítése

A kollektív bűnösség elve alapján németeket telepítettünk ki, miközben a csehek ugyanilyen indokkal a németek mellett a magyarokat is megpróbálták eltüntetni az országukból.

Folytatódik a magyar álom a kézilabda Eb-n: megvertük a szlovénokat!

Folytatódik a magyar álom a kézilabda Eb-n: megvertük a szlovénokat!

Csodálatos második félidőt produkálva óriási győzelmet aratott Magyarország!

Szegény sorból, városi közegből származik a családod? Egy ír kutatás szerint jó esélyed van rá, hogy az ükapád nem az igazi ükapád

Szegény sorból, városi közegből származik a családod? Egy ír kutatás szerint jó esélyed van rá, hogy az ükapád nem az igazi ükapád

Egy úttörő ír kutatócsoport ment utána DNS-tesztek és anyakönyvi kivonatok tucatjaival, hogy vajon mennyire volt gyakori a megcsalás a városiasodás hajnalán.

RT: Soros Györgyhöz köthető szervezetek próbálják elérni, hogy a YouTube letiltson „nem megfelelő ideológiájú„ videókat

RT: Soros Györgyhöz köthető szervezetek próbálják elérni, hogy a YouTube letiltson „nem megfelelő ideológiájú„ videókat

Újabb lépés a teljes cenzúra felé: a Soroshoz köthető Avaaz egyesíti az erejét néhány másik szervezettel, hogy közösen kilobbizzák a YouTubenál, hogy a videómegosztón tiltva legyenek a „nem megfelelő ideológiájú” tartalmak, és büntetve legyenek azok készítői.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére