Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyerekként érkeztek Dániába, bűnöző lett belőlük

888.hu - V4NA

2020.02.23. 11:45

A bűnelkövető migránsok nemzetiségét a nyugati országok hatóságai titokban szokták tartani, azonban most mégis előkerült egy olyan statisztika, amely ezúttal a bűnelkövetők nemzetiségét is tartalmazza – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

A V4NA a Jyllands-Posten dán napilap által közzétett adatokra hivatkozik.

Az adatokat a Unitos think tank gyűjtötte össze azokról az 1985 és 1987 között született fiatal férfiakról, akik 14 éves koruk óta Dániában élnek. A tanulmány adatai szerint a szomáliai, libanoni, kuvaiti és marokkói hátterű férfiak több mint fele azóta egy vagy több alkalommal bűncselekményt követett el és elítélték őket 30 éves koruk előtt.

A vizsgált 357 szomáliai férfi közül 222 állt bíróság előtt, azaz 62 százalékuk. Utánuk következnek a libanoni férfiak. 535 főből 322-en követtek el valamilyen bűncselekményt Dániában, vagyis 60 százalékuk.

A „libanoni” néven említett emberek általában muzulmán palesztinok, akik Libanonból vándoroltak Dániába. A marokkóiak közül 181-ből 98-at (54 %) ítéltek el 30 éves kora előtt valamilyen bűncselekmény miatt.

A legkevesebb bűncselekményt a vietnami bevándorlók követték el. Közülük 219-ből 48-at (22%) ítéltek el 30 éves koruk előtt. A cikkíró megjegyezte, hogy a vietnámiak buddhisták, ami befolyásolhatja viselkedésüket.

Az igazán meglepő azonban a Kuvaitból származó migránsokra vonatkozó adat. Bár kevésen tartoznak a vizsgált korcsoportba, összesen 33 fő, de 70 százalékukat, azaz 23 főt már elítéltek valamilyen bűncselekmény miatt.

Összehasonlításul, a dánok körében a 78 120 korcsoportba tartozó személy közül 14 043 fő, azaz 18 százaléknyi az elítéltek aránya a 30 éves koruk előtt elkövetett bűncselekmények miatt.

OLVASTAD MÁR?

Ózonos fertőtlenítést tesztel a BKV

Ózonos fertőtlenítést tesztel a BKV

A metrón is ózonos fertőtlenítést tesztel a BKV.

Karantén alá kerül két migránstábor Görögországban

Á, dehogy van összefüggés a migráció és a koronavírus között.

Ez történt ma: Hatalmas összeget költünk a védekezésre, de nagy a baj a fővárosi idősotthonoknál, Karácsony pedig nem tesz semmit

Ez történt ma: Hatalmas összeget költünk a védekezésre, de nagy a baj a fővárosi idősotthonoknál, Karácsony pedig nem tesz semmit

Mozgalmas nap volt a mai: Magyarország az éves jövedelmének ötödét a fordítja a koronavírus elleni harcra, sőt Karácsony Gergely és a főbb városok polgármestereinek bevonásával tárgyalt a minszterelnök a jövőbeli intézkedésekről. Mindeközben kötelező ellenőrzést rendelt el az országos tisztifőorvos az idősotthonoknál.

Állhat-e a forint elleni támadás mögött a magát amorálisnak nevező Soros György?

Állhat-e a forint elleni támadás mögött a magát amorálisnak nevező Soros György?

A forint árfolyama szerdán ismét gyengült, noha a Magyar Nemzeti Bank keddi bejelentései nyomán a romló tendencia azonnal megfordult, s a magyar fizetőeszköz látványosan két százalékot erősödött.

Holnap jelentik be a vírus elleni védekezés további lépéseit

Csütörtökön, a szakértőkkel való egyeztetés után jelenti be a további intézkedéseket a miniszterelnök.

Veszélyhelyzetben, és utána is még 15 napig érvényesek lesznek a lejárt okmányok

Veszélyhelyzetben, és utána is még 15 napig érvényesek lesznek a lejárt okmányok

A magyar állampolgárok Magyarország területén hatályos, lejáró hivatalos okmányai a veszélyhelyzetben is, annak megszűnését követő 15 napig érvényesek – közölte a rendőrség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére