Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Görög focihuligánok szétverték Athénban a pakisztáni bevándorlók ünnepi menetét

Vincze Viktor Attila

2017.11.27. 20:58

Athénban a pakisztáni bevándorlók Mohamed próféta születésnapját utcai felvonulással ünnepelték, amikor az egyik athéni futballklub ultráinak ez annyira nem nyerte el a tetszését, hogy megtámadták az iszlámot ünneplõ közel ezerfõs társaságot.
ATHÉN, 20:58

Athénban a pakisztáni bevándorlók Mohamed próféta születésnapját utcai felvonulással ünnepelték, amikor az egyik athéni futballklub ultráinak ez annyira nem nyerte el a tetszését, hogy megtámadták az iszlámot ünneplő közel ezerfős társaságot.

Az athéni rohamrendőri egységek beavatkozásával sikerült csak megfékezni a görög focihuligánok és a görög fővárosban élő pakisztáni közösség tagjai között kirobbant utcai összecsapásokat. A még vasárnapi erőszakos eseményhez az vezetett, hogy a drukkerek szándékosan megzavarták a pakisztáni bevándorlók a Mohamed próféta születésnapjáról megemlékező ünnepségét.

A görög főváros központjában kitört rövid, azonban rendkívül heves fizikai összecsapásokat csak könnygáz, valamint fény- és hanggránátok bevetésével tudta megszüntetni a rendőrség.

Bár a helyszínen készült videofelvételek tanúsága szerint rendkívül hevesek voltak az összecsapások, a hivatalos beszámolók szerint azonban az esemény során senki sem sebesült meg komolyabban, és a rendőrség senkit sem vett őrizetbe. 

A sajtóhírek szerint a brutális összecsapás úgy alakult ki, hogy a helyi pakisztáni közösség tagjai Mohamed próféta megszületését éppen Athén belvárosának egyik olyan közterületi részén ünnepelték, amerre a Thesszaloniki PAOK futballklub szurkolóinak a kemény magja épp elvonult, útban az egyik bajnoki mérkőzésre.

A médiabeszámolók szerint a körülbelül 200 futballrajongóból álló csoport rövid szóváltást követően támadta meg a mintegy 800 fős utcai muzulmán menetet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére