Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Geert Wilderst nem engedték be Nagy-Britanniába

888.hu

2018.07.16. 21:05

Geert Wilders bevándorlásellenes holland politikus óriáskivetítõn üzent a hétvégén a szólásszabadságért tüntetõ briteknek, ugyanis nem engedték be az országba.

Wilders először júniusban látogatott el egy hasonló tüntetésre Londonba, ahol még felszólalhatott. A politikus arról ismert, hogy erőteljesen kritizálja az iszlámot és a bevándorlást.

Geert Wilders 2018. januárjában Magyarországon járt és ekkor mi is készíthettünk vele egy hosszabb interjút. Ekkor legújabb, Halállistán című könyvének bemutatójára érkezett hozzánk, azonban rendszeresen jár Magyarországra, ugyanis a felesége magyar. Interjúnkat ide kattintva tudod elolvasni.

A holland politikus számos halálos fenyegetést kapott eddig az iszlám kritizálása miatt, ennek megfelelően testőrök és rendőrök hada kíséri nyilvános szerepléseire. Pont emiatt nem tudott elmenni Londonba, ugyanis a brit rendőrség nem járult hozzá, hogy a politikust védő testőrök fegyvert viselhessenek, amely nélkül nem tudták garantálni biztonságát – írja a Breitbart.

A politikus egy videón üzent a szólásszabadságért és Tommy Robinson kiszabadításáért tüntetőknek.

Mrs. May megakadályozta, hogy ott legyek veletek Londonban a mai napon"

– mondta a politikus.

Valószínűleg azért, mert nem tetszett neki a legutóbbi beszédem"

– viccelődött Wilders.

Tommy Robbinson nem börtönt érdemelne. Tommy kitüntetést érdemelne. Megtette, amiben a média kudarcot vallott. Megtette, amit a brit kormánynak kellett volna megtennie. Kisgyermekek megerőszakolóit leplezte le. A gyermekeinkért harcolt"

– mondta Wilders és hozzátette, hogy a fennálló hatalom el akarja hallgattatni őt, mindannyiunkat.

Wilders elmondta, hogy a nyugat-európai kormányok közel-keleti és afrikai provinciává változtatják saját országaikat, kinyitották a kaput a tömeges bevándorlás és az iszlamizáció előtt. Az eredmény pedig az, hogy

elveszítjük az országunkat, a kultúránkat, az identitásunkat, a szabadságunkat és a gyermekeink nincsenek többé biztonságban!"

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére