Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Franciaországban következmény nélkül verhetnek rendőröket a bevándorlók

888.hu

2021.07.12. 18:30

A francia kormány nem tesz semmit a rendőrökkel szembeni erőszak ellen.

 

A már Franciaországban élő, de oda illegálisan bevándorolt és integrálódni képtelen migránsok rendszeresen támadnak rendőrökre, bármiféle következmény nélkül.

Michel Thooris, a France Police francia rendőrszakszervezet elnöke exkluzív interjút adott a V4NA nemzetközi hírügynökségnek a rendőrök elleni egyre durvább erőszak kapcsán.

Úgy fogalmazott, hogy a vezető hatalom normálisnak tartja, ha egy rendőr megsebesül vagy meghal szolgálatteljesítés közben, ezt a szakmával járó kockázatnak tekintik.

Colombes városának zöldpárti polgármesterét július 6-án nagy összegű, 3000 eurós pénzbírság megfizetésére kötelezték, mert a rendőrséget a Vichy-kormány alatt működő, a nácik parancsát teljesítő rendőrséggel hasonlította össze. Erről Thooris azt mondta, hogy

az ilyen kijelentések egy a francia politikát és médiát uraló oligarcharéteg által támogatott, állandó „bashing” [zsarnok, elnyomó] politika velejárói.

Azzal kapcsolatban, hogy a közösségi hálózatokon a baloldali politikusok rengeteget kritizálják a rendőröket, a rendőrszakszervezet elnöke azt mondta, nemcsak hogy kritizálják, de el is hallgattatják a rendfenntartó erőkkel szimpatizáló francia lakosokat.

Hozzátette,

a média a baloldali iszlamistákról szól, akik rákényszerítik az emberekre ideológiai diktatúrájukat.

Thooris azt is elmondta, hogy a francia média nemcsak a cenzúrát alkalmazza előszeretettel, hanem fel is jelentik azokat, akik másképp mernek gondolkodni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére