Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Franciaország kitiltotta a migránsoknak érkezõ segélyszállítmányt

888.hu

2016.06.17. 14:28

Egy 250 jármûbõl álló konvoj indult el csütörtökön Nagy-Britanniából, amely a Calais-nál táborozó migránsoknak vitt volna élelmiszert, gyógyszert és egyéb adományokat. A konvojt azonban kitiltották a franciák.
DOVER, 14:28

Egy 250 járműből álló konvoj indult el csütörtökön Nagy-Britanniából, amely a Calais-nál táborozó migránsoknak vitt volna élelmiszert, gyógyszert és egyéb adományokat. A konvojt azonban kitiltották a franciák.

A rekord méretű segélyszállítmányt csütörtökön tartóztatták fel a francia hatóságok, Dovernél. A segélyakció szervezőit a londoni rendőrség értesítette arról, hogy a konvojt nem fogják beengedni a franciák.

A szervezők megpróbálnak mindent megtenni, hogy a segélyeket el tudják juttatni a megfelelő helyre. David Cameron brit miniszterelnököt arra kérték, hogy lépjen közbe az érdekükben. A szervezők közül többen felháborodtak a döntés miatt, hiszen a franciák ezzel a lépéssel korlátozzák a személyek szabad áramlását, amely egy uniós alapjog.

A konvoj komppal tervezett átkelni a csatornán, amelyet előre lefoglaltak és kifizettek. Jelenleg azonban nem tudnak átkelni, így azt tervezik, hogy tüntetésbe kezdenek.

(RT)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére