Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Florida felszólította Joe Bident: fejezze be az illegális migránsok betelepítését

888.hu

2021.08.29. 14:00

Ron DeSantis floridai kormányzó levélben kereste meg Joe Biden kabinetjét. Arra kérte az amerikai elnököt, hogy fejezze be az illegális bevándorlók letelepítését Floridába, felszólította továbbá: küldje őket egy olyan államba, amely támogatja a „bevándorlási törvényeink megsértését”.

 

Ron DeSantis Alejandro Mayorkas belbiztonsági titkárnak írt levelében kifogásolta, hogy a kabinet nem intézkedik a bevándorlási törvény végrehajtásával kapcsolatban.

Miközben a floridaiak azon dolgoznak, hogy bűnöző idegeneket ne engedjenek vissza a közösségeinkbe, a Belbiztonsági Minisztérium (DHS) egyre több illegális migránst telepít be, akiknek a szövetségi bevándorlási törvény értelmében nincs törvényes státuszuk”

– írta a levélben.

A Biden-kormány migránsvédelmi jegyzőkönyvei (MPP) szerint számos illegális migránst engednek be az Egyesült Államokba, a regisztrációjuk után értesítést küldenek nekik, hogy jelenjenek meg a bíróságon, vagy a Bevándorlási és Vámhivatal (ICE) irodájában. A bevándorlók ugyanakkor

gyakran oda utaznak, ahol már lehetnek rokonaik.

DeSantis, egyike azon republikánus kormányzóknak, akik kifogásolták a Biden-kormány bevándorlási politikáját.

Kérem, hogy a DHS haladéktalanul szüntesse meg az illegális migránsok további letelepítését Floridába. Az idegeneket inkább távolítsák el az Egyesült Államokból, vagy telepítsék le olyan államokban, amelyek támogatják a bevándorlási törvényeink folyamatos megsértését”

– mondta.

A floridiaiak üdvözlik a felelős bevándorlást, amely Florida és az amerikai nép érdekeit szolgálja, de nem tudjuk elviselni azt a törvénytelenséget, amelyet Ön a délnyugati határon segít”

– írta.

DeSantis kijelentette, hogy „nincs illúziója”, azzal kapcsolatban, hogy a kérését teljesítik-e, de hangsúlyozni kívánja, hogy „az államok, és nem a szövetségi kormány viseli a törvénytelen bevándorlási politika terheit”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gulyás Gergely: Extra hosszú lesz az idei téli szünet

Gulyás Gergely: Extra hosszú lesz az idei téli szünet

A spórolás miatt. A miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón azt is elmondta, hogy újabb nemzeti konzultációt indít a kormány, ezúttal az Oroszországot érintő szankciókkal kapcsolatban.

Kinek állt érdekében az Északi Áramlat felrobbantása?

Kinek állt érdekében az Északi Áramlat felrobbantása?

Az elmúlt napok diskurzusát okkal uralta az Északi Áramlat 1 és 2 gázvezetékek felrobbantása, amiről semmi biztosat nem tudunk, és hacsak az elkövető fél nem vallja be nyilvánosan, akkor nem is fog kiderülni, hogy ki állt a robbantás hátterében. Noha nem zárható ki az sem, hogy Oroszország volt az elkövető fél, sokkal kézenfekvőbb és logikusabb magyarázatnak bizonyul, hogy az Egyesült Államok – direkt vagy indirekt – szabotázsakciójáról van szó, hiszen Washington több szempontból is profitál az így kialakult konfliktusból. Egyrészről az USA évek óta próbálta megakadályozni a gázvezeték üzembe helyezését, másrészt az orosz gázszállítási alternatíva megszűnése által teljes mértékben kiszolgáltatja Európát, hogy drága cseppfolyósított gázt vegyen az USA-tól, harmadrészt pedig az amerikai hadiipari lobbi is erőteljesen a háború elhúzódásában érdekelt. Az sem Amerika ártatlanságát bizonyítja, hogy februárban maga Biden elnök ígérte meg, hogy az orosz agresszió bekövetkezte esetén „képesek lesznek véget vetni az Északi Áramlat 2-nek”.

Orbán: Arra kérek minden magyart, mondja el a véleményét a szankciókról

Orbán: Arra kérek minden magyart, mondja el a véleményét a szankciókról

Európában elsőként Magyarországon kérdezik meg az emberek véleményét az EU által bevezetett Oroszország ellen irányuló szankciókról.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére