Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Florida felszólította Joe Bident: fejezze be az illegális migránsok betelepítését

888.hu

2021.08.29. 14:00

Ron DeSantis floridai kormányzó levélben kereste meg Joe Biden kabinetjét. Arra kérte az amerikai elnököt, hogy fejezze be az illegális bevándorlók letelepítését Floridába, felszólította továbbá: küldje őket egy olyan államba, amely támogatja a „bevándorlási törvényeink megsértését”.

 

Ron DeSantis Alejandro Mayorkas belbiztonsági titkárnak írt levelében kifogásolta, hogy a kabinet nem intézkedik a bevándorlási törvény végrehajtásával kapcsolatban.

Miközben a floridaiak azon dolgoznak, hogy bűnöző idegeneket ne engedjenek vissza a közösségeinkbe, a Belbiztonsági Minisztérium (DHS) egyre több illegális migránst telepít be, akiknek a szövetségi bevándorlási törvény értelmében nincs törvényes státuszuk”

– írta a levélben.

A Biden-kormány migránsvédelmi jegyzőkönyvei (MPP) szerint számos illegális migránst engednek be az Egyesült Államokba, a regisztrációjuk után értesítést küldenek nekik, hogy jelenjenek meg a bíróságon, vagy a Bevándorlási és Vámhivatal (ICE) irodájában. A bevándorlók ugyanakkor

gyakran oda utaznak, ahol már lehetnek rokonaik.

DeSantis, egyike azon republikánus kormányzóknak, akik kifogásolták a Biden-kormány bevándorlási politikáját.

Kérem, hogy a DHS haladéktalanul szüntesse meg az illegális migránsok további letelepítését Floridába. Az idegeneket inkább távolítsák el az Egyesült Államokból, vagy telepítsék le olyan államokban, amelyek támogatják a bevándorlási törvényeink folyamatos megsértését”

– mondta.

A floridiaiak üdvözlik a felelős bevándorlást, amely Florida és az amerikai nép érdekeit szolgálja, de nem tudjuk elviselni azt a törvénytelenséget, amelyet Ön a délnyugati határon segít”

– írta.

DeSantis kijelentette, hogy „nincs illúziója”, azzal kapcsolatban, hogy a kérését teljesítik-e, de hangsúlyozni kívánja, hogy „az államok, és nem a szövetségi kormány viseli a törvénytelen bevándorlási politika terheit”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Többen meghaltak fegyveres merényletben egy jeruzsálemi zsinagógában

Nyolcan meghaltak egy jeruzsálemi zsinagógában végrehajtott fegyveres terrorakcióban, többen megsebesültek, a merénylőt lelőtték – jelentette a 12-es kereskedelmi televízió Izraelben péntek este.

Belgium 92 millió euró értékű katonai felszerelést küld Ukrajnának

A belga szövetségi kormány pénteken 92 millió euró értékű katonai felszerelést tartalmazó segélycsomagot fogadott el Ukrajna számára – jelentette a RTBF belga hírportál Alexander de Croo miniszterelnök bejelentésére hivatkozva.

Az EU meghosszabbítja az Oroszország elleni gazdasági szankciókat

Az EU meghosszabbítja az Oroszország elleni gazdasági szankciókat

Az uniós tagországok kormányait tömörítő tanács fél évvel, 2023. július 31-ig meghosszabbítja az Oroszország egyes gazdasági ágazataira vonatkozó korlátozó intézkedéseket – közölte a testület pénteken.

Ukrajna bojkottálhatja az olimpiát

Ukrajna bojkottálhatja a 2024-es párizsi olimpiát, ha azon orosz és fehérorosz sportolók is indulhatnak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére