Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Florida felszólította Joe Bident: fejezze be az illegális migránsok betelepítését

888.hu

2021.08.29. 14:00

Ron DeSantis floridai kormányzó levélben kereste meg Joe Biden kabinetjét. Arra kérte az amerikai elnököt, hogy fejezze be az illegális bevándorlók letelepítését Floridába, felszólította továbbá: küldje őket egy olyan államba, amely támogatja a „bevándorlási törvényeink megsértését”.

 

Ron DeSantis Alejandro Mayorkas belbiztonsági titkárnak írt levelében kifogásolta, hogy a kabinet nem intézkedik a bevándorlási törvény végrehajtásával kapcsolatban.

Miközben a floridaiak azon dolgoznak, hogy bűnöző idegeneket ne engedjenek vissza a közösségeinkbe, a Belbiztonsági Minisztérium (DHS) egyre több illegális migránst telepít be, akiknek a szövetségi bevándorlási törvény értelmében nincs törvényes státuszuk”

– írta a levélben.

A Biden-kormány migránsvédelmi jegyzőkönyvei (MPP) szerint számos illegális migránst engednek be az Egyesült Államokba, a regisztrációjuk után értesítést küldenek nekik, hogy jelenjenek meg a bíróságon, vagy a Bevándorlási és Vámhivatal (ICE) irodájában. A bevándorlók ugyanakkor

gyakran oda utaznak, ahol már lehetnek rokonaik.

DeSantis, egyike azon republikánus kormányzóknak, akik kifogásolták a Biden-kormány bevándorlási politikáját.

Kérem, hogy a DHS haladéktalanul szüntesse meg az illegális migránsok további letelepítését Floridába. Az idegeneket inkább távolítsák el az Egyesült Államokból, vagy telepítsék le olyan államokban, amelyek támogatják a bevándorlási törvényeink folyamatos megsértését”

– mondta.

A floridiaiak üdvözlik a felelős bevándorlást, amely Florida és az amerikai nép érdekeit szolgálja, de nem tudjuk elviselni azt a törvénytelenséget, amelyet Ön a délnyugati határon segít”

– írta.

DeSantis kijelentette, hogy „nincs illúziója”, azzal kapcsolatban, hogy a kérését teljesítik-e, de hangsúlyozni kívánja, hogy „az államok, és nem a szövetségi kormány viseli a törvénytelen bevándorlási politika terheit”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Orbán kikacagja Dobrevék zsibbasztóan unalmas vádaskodását

Orbán kikacagja Dobrevék zsibbasztóan unalmas vádaskodását

Dobrev Klárát az ember igényesebb politikusnak képzelte annál, semhogy éveken keresztül ugyanazt a mantrát nyomja Orbán Viktorról. Őt egyáltalán nem ösztökéli találékonyságra a zsibbasztó unalom.

A 444 megint fordítva ül a lovon

A 444 megint fordítva ül a lovon

Egy amerikai demokrata az abortuszt támogatja, emiatt nem áldozhat – a 444 szerint ez beavatkozás a demokráciába.

Amerikai különleges erők tagjait vetheti be a Pentagon a kijevi nagykövetség védelmére

A The Wall Street Journal vasárnapi jelentése szerint a Fehér Ház továbbra is aggódik az Ukrajnában tartózkodó amerikai diplomaták miatt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére