Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Finnországban több ezer migráns vált köddé

Forisek Ádám

2017.08.26. 08:58

Az a tény, hogy több ezer "orvos és mérnök" egyszerûen felszívódott, önmagában aggasztó, de egy terrortámadás után ez az adat még durvább.
HELSINKI, 8:58

Az a tény, hogy több ezer "orvos és mérnök" egyszerűen felszívódott, önmagában aggasztó, de egy terrortámadás után ez az adat még durvább.

Paula Risikko, finn belügyminiszter szerint 2015 óta 5300 "menedékkérő” tűnt el Finnországból – írja a The Helsinki Times.

A belügyminiszter véleménye szerint ezen migránsok egy része visszautazhatott származási országába, egy másik részük pedig talán más európai országokba utazhatott – magyarán fogalma sincs, hová tűnhettek az illegális bevándorlók.

Risikko szerint több kitoloncolási központ felállítása – azok számára, akiknek menekültkérelmét elutasították – nem megoldás a problémára, pedig igen sokan követelik a turkui késeléses terrortámadás után.

A belügyminiszter közleménye szerint ugyanis a migránsokat nem figyelik meg a nap mind a 24 órájában az ilyen központokban, ehelyett rájuk bízzák, hogy időszakosan jelentkezzenek a személyzetnél ellenőrzésre. Ennek ellenére a belügyminiszter fogadkozik, hogy Finnország "az összes lehetőséget” meg fogja vizsgálni a kitoloncolások érdekében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére