Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Finnországban a csoportos nemi erőszak elkövetőinek 93%-a muszlim

Békési Marcell

2019.10.09. 20:35

Az áldozatoknak 98%-a finn lány.

Egy 2018-as tanulmány szerint, melyet a finn rendőr-akadémia egy kutatója publikált, a 2016 óta elkövetett csoportos nemi erőszakok 93%-át iszlám bevándorlók követték el. Fontos hozzátenni, hogy mindössze a lakosság 2,8%-át teszik ki az iszlám vallásúak,

tehát ha az összes nemi erőszakot nézzük, egy mohamedán férfi nagyjából hússzor valószínűbb, hogy nemi erőszakot fog elkövetni, mint egy keresztény.

Az arány természetesen fordított, hogyha a megerőszakoltakat nézzük: a lányok 98%-a őslakos finn, lapp vagy svéd.

Finnországban – melyet eddig érintetlenül hagyott a migráció –, a multikulturalizmus egyre több problémája üti fel a fejét. 2011 óta a kormány egyre több migránst telepít be a lakosság növekvő ellenszenve ellenére. Jelenlegi kormánya első ciklusát pont úgy nyerte meg, hogy kifejezetten kampányígéretként fogalmazta meg, hogy kevesebb bevándorlót engednek az országba, ám a német válság hatására rögtön abban az évben 32 ezer bevándorlót fogadtak be. A nemi erőszakok száma ezzel párhuzamosan kezdett el növekedni, azonban a kormány évek óta hazudik a lakosságnak a bevándorlás mértékéről.

Egyetlen nap termését is érdemes megnézni, hiszen az elkövetők neve beszédes: Rahmani Gheibali, Yosefi Shiraqa, Mirzad Javad, Barhum Abdullhadi, Humad Osman, Ahmed Mohamed, Mohamed Ali Osman. Közülük mind a hét egyébként a 2015-ben kezdődő migránsválság során érkezett „menekült”. Egyikük egy 10 éves lányt erőszakolt meg.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére