Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fényes nappal, fegyverrel, csoportosan rabol ki luxusüzleteket a New York-i csürhe

888

2021.02.06. 13:10

A cikkben található videón látszik, amint New York veszélyes „B” elemei csoportosan rabolnak ki több, luxus divatüzletet. Összesen 160 ezer dollárnyi (nagyjából 50 millió forint) értéket zsákmányoltak.

Fekete bűnözők csoportjai, szó szerint megrohamozták a New York-i Manhattan és a Soho negyed legdrágább ruhaüzleteit.

A SoHo-i Chanel üzlet pofátlan kirablását valaki videóra vette, a rendőrség ez alapján keresi a gyanúsítottakat, akik vélhetően több hasonló eseményt is elkövettek.

A hatóságok szerint négy férfi délután 2 óra körül lépett be a Spring Street-i üzletbe, még kedden. Gyorsan összeszedték a méregdrága táskákat a polcokról, közben megfenyegették az ott tartózkodó biztonsági őrként dolgozó 61 éves nőt.

Az egyik rabló közölte, hogy fegyver van nála (meg is mutatta), a biztonsági őr mondta, hogy ő is felfegyverzett, mire valamelyikük odaszólt neki: „Mit fogsz csinálni, lelősz?”

Végül a rablók 12 pénztárcát és 32 kézitáskát raboltak, mintegy 160 000 dollár értékben, és a Wooster utca felé menekültek. Beszálltak egy várakozó járműbe, valószínűleg egy rendszám nélküli Audiba.

A támadás során senki nem sérült meg.

Rodney Harrison, a NYPD (New York-i rendőrség) vezetője elmondta, hogy a videókon látható személyek felelősek több rablásért és betörésért a manhattani csúcskategóriás kiskereskedelmi üzletekben, és a három-kilenc gyanúsítottból álló csoport feltételezhetően szeptember 20-a óta legalább 20 bűncselekményt követett el.

„Ezek a bűnözők kihasználják az arcmaszkokat” – mondta. „Tehát rendkívül nehéz beazonosítani, hogy kik is ők”

A hatóságok szerint a gyanúsítottak, bérelt autókban menekülnek, amelyeket nem könnyű nyomon követni, sokszor váltott vagy lopott rendszámmal. Máskor az éjszaka közepén törnek be az üzletekbe.

 

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére