Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felvételen: migránsok gyújtottak fel egy buszt Párizsban

888.hu

2016.08.04. 09:48

Egy most elõkerült felvételen jól látható, ahogy - vélhetõen - arab származású francia fiatalok torlaszt állítanak egy busz elé, majd felgyújtják egy Molotov-koktéllal, miközben az kiabálják, hogy "Allahu Akbar".
PÁRIZS, 9:48

Egy most előkerült felvételen jól látható, ahogy – vélhetően – arab származású francia fiatalok torlaszt állítanak egy busz elé, majd felgyújtják egy Molotov-koktéllal, miközben azt kiabálják, hogy "Allahu Akbar".

A felvétel szerdán kezdett terjedni a közösségi médiában. Az esetet egy közeli házból rögzítették, valószínűleg mobiltelefonnal, Párizs Saint-Denis negyedében.

A videón jól látszik, hogy a busz útjába kukákat tolnak a fiatalok, és így megállásra kényszerítik azt. Jól hallatszik, hogy a fiatalok többször is "Allahu Akbar" kiáltásokat hallatnak, amikor nekiesnek a busznak és megpróbálják betörni az ablakait.

Miután a busz megállt, a támadók leparancsolták róla vezetőt és az öt utast, majd elkezdtek törni-zúzni. Miután az egyik fiatal betörte az elülső szélvédőt és bedobott a vezetőfülkébe egy Molotov-koktélt, a gépjármű azonnal lángra kapott.

A rendőrség vizsgálatot indított.

A Saint-Denis negyedben, amelyben főként bevándorlók laknak, július 19-e után szabadultak el az indulatok. Adam Traore, egy 24 éves bevándorló letartóztatás közben meghalt és ezután súlyos zavargások kezdődtek a környéken.

A negyedben állandóak a zavargások. A legsúlyosabb eset 2005-ben történt, amikor a bevándorlók és migránsok több ezer autót gyújtottak fel. Habár ennyire súlyos incidens a következő években nem történt, de a rohamrendőrök már úgy ismerhetik Saint-Denis-t, mint a tenyerüket. A Molotov-koktélos támadás sem egyedülálló, legutóbb 2010-ben történt hasonló.

A mostani esetben senki sem sérült meg.

(RT)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére