Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felvételen, ahogy a repülőn letartóztatják a pedofil migránst

Bokor Gábor

2019.08.30. 15:00

A 34 éves etiópiai Diiriye Ali-Jamac menekülni akart a felelősségre vonás elől, a rendőrség azonban megakadályozta, és erről még videó is készült.

London legnagyobb és legforgalmasabb repteréről, a Heathrow-ról akart Etiópiába utazni a 34 éves Diiriye Ali-Jamac, aki amiatt ült fel az Ethiopian Airlines járatára, hogy megússza a felelősségre vonást. Az etióp férfit a rendőröknek mindössze harminc perccel a felszállás előtt sikerült lekapcsolniuk, Ali-Jamac már a repülőn ült, mikor a testkamerás rendőrök felszálltak a fedélzetre és elvitték a férfit.

 

Az eset még május 2-án történt, azonban csak most hozták nyilvánosságra a képsorokat. A bevándorló el akart szökni, hiszen Nagy-Britanniában komoly büntetés várt rá, ugyanis a hatóságok rábizonyították, hogy megerőszakolt egy 14 éves kislányt. Ali-Jamacnak csak odaútra szóló jegye volt Addisz-Abebába, feltett szándéka volt, hogy így kerülje el az igazságszolgáltatást. A Sky News szerint az afrikai szexuális bántalmazót három órával azután kapták el, hogy felvették a körözött személyek nyilvántartásába. A számítógépes rendszer riasztására mentek az etióp férfi után a rendőrök.

A szörnyű bűncselekmény április végén történt, a lány eltűnését az anyja jelentette a rendőrségen, majd másnap a Hounslow vasútállomáson találták meg a lányt. A lány a kiérkező rendőröknek elmondta, hogy nem ismerte a támadó valódi nevét, a WhatsApp-on tartotta vele a kapcsolatot és csak annyit tudott róla, hogy Diddie a beceneve. A kihallgatásán elmondta, a férfi egy szállodába vitte, ahol szexre kényszerítette. A férfi álnéven jelentkezett be a hotelbe és készpénzben fizetett, így nem volt könnyű azonosítani. Végül a hatóságok egy gyanús autóra lettek figyelmesek az egyik parkolóban, amit az etióp erőszakoló vezetett és a térfigyelő kamerák felvételei alapján sikerült megállapítani, hogy kiről is van szó.

Az etióp férfit augusztus 19-én ítélték el, összesen hat év letöltendő börtönbüntetést kapott, miután beismerte, mit tett a kiskorú lánnyal.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére