Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felvételen: 12 éves gyerek robbanómellényben

Sümeghi Lóránt

2016.08.23. 07:54

Megrázó felvételek láttak napvilágot, melyben egy a kurdok által használt ellenõrzõ pontnál egy 11 éves gyerekrõl próbálják leoldozni a ráerõsített robbanómellényt.
KIRKUK, 9:58

Megrázó felvételek láttak napvilágot, melyben egy a kurdok által használt ellenőrző pontnál egy 11 éves gyerekről próbálják leoldozni a ráerősített robbanómellényt. 

A Kurdistan 24 nevű helyi televíziós csatorna rögzítette azokat a képsorokat, melyekben egy 11 év körülire saccolt gyermek két kilogramm TNT-vel a dereka körül, megpróbált egy siíta mecset közelébe férkőzni. Az ellenőrző pontnál elfogott kiskorút a hatóságok azonnal körbevették, és elképesztő bátorságot mutatva, igyekeztek fegyver hsználata nélkül megoldani a feszült helyzetet.

A helyi hatóságok tájékoztatása szerint a robbanószerkezeteket viselő gyermekek egy részénél nem önkéntességről van szó, hanem a terrorcsoportok gyakran belekényszerítik őket a végzetes feladat kivitelezésébe. Amennyiben erre utaló jeleket vélnek felfedezni egy-egy robbanómellénnyel felszerelt gyereknél, mindent megtesznek azért, hogy ne kelljen halálos beavatkozást alkalmazniuk. Értesülések szerint egyelőre nem tudni, hogy mely szervezet küldte a 11 éves gyermeket át az ellenőrzőponton.

(Reuters)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Harcot hirdetett a BBC elnöke a liberális elfogultság ellen

Harcot hirdetett a BBC elnöke a liberális elfogultság ellen

Meglepő és cseppet sem mulatságos kijelentést tett a Sunday Times-nak adott interjújában Richard Sharp. A BBC elnöke elismerte, hogy a független és hiteles tájékoztatásáért agyondicsért brit műsorszolgáltató „kemény harcot folytat a liberális elfogultság ellen”, ráadásul túlságosan London-központú.

A kormánynak az ellátásbiztonságért is harcolnia kell, a Twitter felfüggesztette Kanye West fiókját

A kormánynak az ellátásbiztonságért is harcolnia kell, a Twitter felfüggesztette Kanye West fiókját

Valamint jelentős élelmiszerromlással kell szembenézniük az élelmiszerláncoknak az áramkimaradás miatt Franciaországban.

Meloni: elfogadhatatlan, hogy az emberkereskedők irányítsák a migrációt

Párizs és Berlin szigorú befogadási politikát folytat, miközben Rómának nyitást diktál a tömeges migráció előtt – jelentette ki Giorgia Meloni, Olaszország jobboldali miniszterelnöke a La Repubblica című olasz napilapnak vasárnap.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére