Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felveszik a harcot a politikai iszlámmal az osztrákok

888.hu

2021.05.27. 18:00

Az osztrák integrációs miniszter bejelentette, hogy feltérképezték és figyelik a politikai iszlám közösségeket Ausztriában.

 

Susanne Raab osztrák integrációs miniszter csütörtökön Bécsben újságírók előtt bemutatta az ezzel kapcsolatos programot.

Végre átláthatóságot kell teremtenünk a politikai iszlám tekintetében. A politikai iszlám mérgező a társadalmunkra, és szembemegy az integrációval”

– jelentette ki. „A romboló ideológiák terjedését támogatják a Bécs utcáin masírozó csecsen erkölcscsőszök, a különböző iszlamista zavargások és a török államfő dühöngő beszédei is” – tette hozzá.

Az említett tendenciákkal, illetve a politikai iszlámmal való szembeszállás részeként mutatta be a miniszter az iszlámtérképet, amely a hozzá tartozó háttérdokumentumokkal átfogó képet ad az Ausztriában tevékenykedő muzulmán szervezetekről, egyesületekről, hitközségekről és az azokat képviselő fontosabb személyekről, illetve irányultságuk, kapcsolataik besorolásáról. Egyes speciális esetekben feltárják az adott szervezet összefonódásait a politikai iszlám ideológiájával, szervezeteivel és hálózatával.

A térképen jelölt szervezetek mindegyikéhez részletes leírás tartozik az irányultságukról, tevékenységi körükről, céljaikról, múltjukról, jelenükről,

sőt külföldi kapcsolataikról is. Ausztriában 623 muzulmán intézmény működik, ezek nagy része (230) Bécsben található. Raab feladatként említette, hogy az integrációs programoknak megfelelő alternatívát kell nyújtaniuk a muzulmán fiatalok számára, hogy megelőzhető legyen a radikalizálódásuk.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Állítólag Moszkva kész gázt szállítani az épen maradt vezetéken

Oroszország készen áll a gázszállításra a Északi Áramlat-2 vezeték sértetlenül maradt szálán – közölte Alekszandr Novak orosz miniszterelnök-helyettes szerdán a Rosszíja 24 hírtévével.

Hideg télhez meleg ovi

Hideg télhez meleg ovi

Derék berlini honfitársaim szerintem maguk sem tudták, hogy mi hiányzik a német fővárosból. Most viszont vége a találgatásoknak, az izgalmas várakozásnak és a sötétségben kigyúlt egy szivárványszínű fáklya. Berlinben megnyílik az első leszbikus-meleg óvoda.

„Nagy hang, kis képesség”, avagy ki az igazi törpe, Ferenc?

„Nagy hang, kis képesség”, avagy ki az igazi törpe, Ferenc?

Kétségbeejtő Gyurcsány szellemi színvonala. Odáig süllyedt, hogy képtelen megalapozott bírálatot megfogalmazni Orbán Viktorról, ezért alkatával, magasságával kezd el gúnyolódni. Pipiskedéssel, ágaskodással gúnyolódik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére