Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felháborodtak a migránsok a nehéz út miatt, nekiestek a Soros-szervezetnek

Bokor Gábor

2018.12.24. 19:45

Több okból dühödtek fel a bevándorlók, egyrészt nem tetszik nekik, hogy nem tudnak átjutni az Egyesült Államokba, másrészt támadják a Pueblo Sin Fronteras nevû bevándorlást támogató szervezetet, amiért az nehéz útvonalon vitte õket a határig.

Korábban már többször olvashattatok nálunk a Pueblo Sin Fronteras (Emberek határok nélkül) nevű szervezetegyüttesről, melynek több leágazását egyenes ágon finanszírozza a Soros György által alapított Open Society. Ez a szervezet jelenleg azzal foglalatoskodik, hogy a közép-amerikai, javarészt salvadori és guatemalai bevándorlókat eljuttassa az Egyesült Államokba.

Soros-pénzből finanszírozzák az amerikai határt ostromló karavánokat

Soros-pénzből finanszírozzák az amerikai határt ostromló karavánokat - 888.hu A Javascript futását engedélyeznie kell ahhoz, hogy ez az oldal hibátlanul megjelenjen! Ugrás a tartalomhoz 2018. október 18. 16:10 Közép-Amerikából több migránskaraván indult útnak az Egyesült Államok déli határszakaszának irányába. A legfrissebb jelentések szerint a hatalmas költségekkel járó utakat - Európához hasonlóan - Soros György bevándorláspárti szervezetei finanszírozzák.

A több ezer fős migránskaraván heteken keresztül utazott északi irányba, hogy elérjék Amerikát. Ezalatt Mexikó felajánlotta nekik, hogyha a délkeleti országrészben maradnak, akkor lakhatást és letelepedési engedélyt kapnak, azonban ők ezt elutasították és a jobb élet reményében tovább folytatták útjukat észak felé.

Ez az ajánlat túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, mi azt javasoljuk, hogy menjetek tovább Amerika felé"

– javasolták akkor a migránsoknak a bevándorláspártiak.

Az illegális bevándorlók szerint a szervezet tagjai eltitkolták azt, milyen veszélyekkel jár családostul az Egyesült Államok felé indulni és azt sem árulták el, hogy jó eséllyel át sem fognak tudni kelni a mexikói-amerikai határon, ugyanis Donald Trump amerikai elnök mindent megtesz annak érdekében, hogy megvédje országa határait. 

Adelaida Gonzalez, egy Guatemalából induló bevándorló szerint megbánta, hogy hallgatott a Soros-szervezet aktivistáira és ma már inkább elfogadná a Mexikó által felajánlott letelepedési engedélyt. 

Nem mondták, hogy ilyen nehéz lesz az út, nem tudtuk, hogy kerítéssel védik a határaikat"

– mondta az asszony, aki a gyerekével és a szomszédjával indult útnak. 

A Pueblo Sin Fronteras hétezer bevándorlóval együtt ment át Mexikóba, az amerikai határig 5500 embert juttattak el. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére