Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felgyújtottak egy templomot Svédországban

888.hu

2020.02.27. 13:03

Egyelőre nincs gyanúsított.

Ismeretlen elkövetők felgyújtottak egy templomot a svédországi Uppsala városában.

A lángoló épületre az épp arra járó rendőrök figyeltek fel, akik portoltóval próbálták meg eloltani a tüzet. Ez azonban kevésnek bizonyult, ugyanis a templom fából épült, így a lángok több méter magasra kúsztak fel az épület homlokzatán. A tűzoltók hamar a helyszínre érkeztek, és sikerült eloltaniuk a tüzet.

Andreas Örth, a helyi rendőrség munkatársa szerint sokkal komolyabb károk is keletkezhettek volna, ha a rendőrök nem veszik észre időben a tüzet.

A rendőrség az incidenst gyújtogatásként kezeli, azonban egyelőre nincsenek gyanúsítottak, és azt sem közölték, hogy keresztényellenes motivációjú volt-e a támadás.

Mindenesetre azt tudni lehet, hogy a felgyújtott templom a Gottsunda negyedben található, amely köztudottan egy no-go zóna, vagy ahogy a svédek politikailag korrektül mondják: rendkívül sebezhető terület.

Gottsunda lakóinak fele, mintegy 10 ezer ember bevándorló.
A V4NA számolt be korábban arról, hogy a keresztény kegyhelyek nincsenek biztonságban Európában. A nemzetközi hírügynökség az amerikai Gatestone Institute elemzésére hivatkozva azt írta, hogy 2019-ben rekordszámú, 3 ezer támadás történt keresztény vallási jelképek ellen. A V4NA továbbá egy térképet is készített, amelyen 286 keresztény kegyhely elleni támadás pontos helye és időpontja látható.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére