Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felgyújtottak egy templomot Svédországban

888.hu

2020.02.27. 13:03

Egyelőre nincs gyanúsított.

Ismeretlen elkövetők felgyújtottak egy templomot a svédországi Uppsala városában.

A lángoló épületre az épp arra járó rendőrök figyeltek fel, akik portoltóval próbálták meg eloltani a tüzet. Ez azonban kevésnek bizonyult, ugyanis a templom fából épült, így a lángok több méter magasra kúsztak fel az épület homlokzatán. A tűzoltók hamar a helyszínre érkeztek, és sikerült eloltaniuk a tüzet.

Andreas Örth, a helyi rendőrség munkatársa szerint sokkal komolyabb károk is keletkezhettek volna, ha a rendőrök nem veszik észre időben a tüzet.

A rendőrség az incidenst gyújtogatásként kezeli, azonban egyelőre nincsenek gyanúsítottak, és azt sem közölték, hogy keresztényellenes motivációjú volt-e a támadás.

Mindenesetre azt tudni lehet, hogy a felgyújtott templom a Gottsunda negyedben található, amely köztudottan egy no-go zóna, vagy ahogy a svédek politikailag korrektül mondják: rendkívül sebezhető terület.

Gottsunda lakóinak fele, mintegy 10 ezer ember bevándorló.
A V4NA számolt be korábban arról, hogy a keresztény kegyhelyek nincsenek biztonságban Európában. A nemzetközi hírügynökség az amerikai Gatestone Institute elemzésére hivatkozva azt írta, hogy 2019-ben rekordszámú, 3 ezer támadás történt keresztény vallási jelképek ellen. A V4NA továbbá egy térképet is készített, amelyen 286 keresztény kegyhely elleni támadás pontos helye és időpontja látható.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Mélyponton Joe Biden népszerűsége

Mélyponton Joe Biden népszerűsége

Egy friss közvélemény-kutatás szerint Joe Biden amerikai elnök népszerűségi indexe májusban hivatali idejének eddigi mélypontjára csökkent: az amerikai lakosság alig 39 százaléka elégedett a teljesítményével, és még a Demokrata Párt tagjainak körében is egyre növekszik az elnök tevékenységével kapcsolatos borúlátás.

Bukarestben a Sepsi tiszteletére szólt a székely himnusz

Bukarestben a Sepsi tiszteletére szólt a székely himnusz

Román Kupagyőztes lett a sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, és kijutott a nemzetközi porondra, a Konferencia-liga selejtezőjében szerepelhet. A székelyföldi labdarúgóklub a bukaresti Giulesti Stadionban 2–1-re verte a Voluntarit. S bármennyire nem tetszett néhány román lap tudósítójának, a veszteseknek végig kellett hallgatnia a székely himnuszt a sporttörténeti győzelmet aratott Sepsi híveinek előadásában.

Az északír dominó

Az északír dominó

Hiába aratott két hete történelmi győzelmet Észak-Írországban az ír sziget újraegyesítése mellett síkra szálló baloldali–nacionalista Sinn Féin párt, a kormányalakítás továbbra is jelentős nehézségekbe ütközik. Észak-Írországban a társadalmi béke biztosítása érdekében kötelezően a választáson legtöbb szavazatot kapó katolikus és protestáns pártoknak kell koalícióra lépniük, azonban a protestáns Demokratikus Unionista Párt komoly feltételhez köti a kormányban való részvételt. A küszöbön álló turbulencia szinte garantált, ami könnyen jelentheti akár azt is, hogy az északír helyzet valódi dominó-hatást elérve az egész Egyesült Királyság felbomlásához fog vezetni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére