Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felgyújtottak egy rendőrautót a G. Floyd-tüntetésen, beismerték bűnösségüket

888.hu

2021.10.22. 19:00

Az egyik elkövetőt a New York Daily News által megszerzett fotón palesztin kufiját viselve és egy rögtönzött Molotov-koktélt tartva örökítették meg. A kufija egyébként – amely egy fekete-fehér kockás sál – a palesztin nacionalizmus jelképe.

 

Két New York-i ügyvéd, a 32 éves Urooj Rahman és a 34 éves Colinfort Mattis egy brooklyni bíróságon bűnösnek vallotta magát pusztító eszköz birtoklásának, illetve készítésének vádjában – jelentette a Reuters.

Az ügyészek szerint Rahman egy benzinnel töltött palackot dobott egy üres rendőrautóba a George Floyd halála miatti tüntetésen. Ezután elmenekült a helyszínről egy kisbusszal, amelyet Mattis vezetett.

Mélységesen megbántam a tettemet, és bárcsak jobb döntéseket hoztam volna azon az éjszakán”

– mondta Mattis a bírónak.

Rahman szintén megbánást tanúsított, és mindketten azt mondták, hogy bűnösségük beismerése után számítanak az ügyvédi kamarai engedélyük visszavonására.

Rahman a Fordham Egyetem Jogi Karán végzett. 2014-ben nyári ösztöndíjas gyakornokként vett részt az izraeli székhelyű Mada al-Carmel Arab Center for Applied Social Research (Arab Alkalmazott Társadalomkutatási Központ) programjában, a Palestine Works partnerségi együttműködés keretében.

A Mada al-Carmel központot egyébként Soros György finanszírozza a Nyílt Társadalom Alapítványokon keresztül.

A Soros által támogatott Mada al-Carmel központban töltött idő alatt Rahman egy hétig a radikális Palestine Works szervezetnél időzött.

Amikor a rendőrök a két személyt letartóztatták, „látható helyen több, Molotov-koktél készítéséhez használt »prekurzor« tárgyat észleltek, köztük egy öngyújtót, egy Bud Light-sörösüveget, amely vécépapírral volt megtöltve, az anyósülés közelében benzingyanús folyadékot, valamint a jármű hátsó részében egy benzintartályt”.

 

(Borítókép: Breitbart)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére