Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felgyorsítaná a kínai és orosz vakcina engedélyezési folyamatát a bajor miniszterelnök

888

2021.03.16. 13:45

Markus Söder nem finomkodott a sajtótájékoztatón.

Markus Söder, a CSU pártelnök és Bajorország miniszterelnöke a tegnapi választások után sajtótájékoztatót tartott, melyben elmondta:

A legelső lépés az oltások felgyorsítása!”

 

Vagyis felszólította az Európai Gyógyszerügynökséget (EMA), hogy gyorsítsák fel a különböző oltóanyagok engedélyezési folyamatát, köztük a Szputnyik V vakcináét is.

Tovább kijelentette, hogy

Európa számára nem sikertörténet az oltás, így minél előbb meg kell kezdni a tárgyalásokat Kínával és Oroszországgal, majd minél hamarabb bevizsgáltatni az oltásaikat.

Egy héttel ezelőtt írtuk meg, hogy bocsánatkérést követelnek a Covid-19 elleni orosz Szputnyik V vakcina fejlesztői Christa Wirthumer-Hochétól, az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) igazgatósági testületének vezetőjétől, amiért egy nyilatkozatában az orosz ruletthez hasonlította az oltóanyag rendkívüli esetben való alkalmazását.

Emellett a Szputnyik V vakcina gyártója már olasz, német, spanyol és francia vállalatokkal is megállapodott a gyártásról, azonban a szállítás csak akkor kezdődhet meg, ha az EMA is jóváhagyja a rendkívül hatékony és biztonságos oltóanyagot.

Mint ismeretes, Magyarország az orosz és kínai vakcina engedélyezésével elérte, hogy a második legátoltottabb ország az egész Európai Unióban. Ennek a részsikernek egyedül a Gyurcsány-koalíció nem örül, de ez legyen bízva az ő lelkiismeretükre....

A bajor miniszterelnök felszólításából is világosan látható már, hogy már egyre többen követelik a keleti vakcinát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére