Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felfüggesztették a hallgatót, mert kritizálta a muszlimok szokásait

Zelenka Dóra

2019.02.23. 19:45

A diák a halal élelmiszerpiacot embertelennek nevezte, továbbá elmondta, hogy szerinte nem szabadna hagyni, hogy a migránsok ingyenesen kapjanak állami egészségügyi ellátást.

A 19 éves Sebastian Walsh az UCLAN (University of Central Lancashire) hallgatója. A diák órai beszélgetések közepette bírálta élesen az iszlamizációt, valamint az iszlám vallásbíróságok nőkkel való bánásmódját. A hallgató megnyilvánulását a tanárok azonnal jelentették az egyetemi hatóságoknak, eredményképpen pedig fel is függesztették a diákot.

Annyi a bűnöm, hogy hangot adtam a véleményemnek a bevándorlással kapcsolatban" 

– mondta az egyetemista.

Elítélem a halal hús fogyasztását, mert szerintem ez rendkívül embertelen és barbár módja az állatok feldolgozásának"

– tette hozzá.

A hallgató elmondta, hogy az egyik óráján egy beszélgetés közepette adott hangot annak a véleményének, hogy nem tartja jó dolognak az ingyenes egészségügyi ellátást sem az illegális bevándorlóknak.

Sokan egyetértenek velem, és szerintem az lenne a normális, ha az ember szabadon hangot adhatna véleményének" 

– nyilatkozott a diák, majd hozzátette: úgy érzi, az egyetem áldozatául esett.

A UCLAN büszke arra, hogy számos kultúrából, vallásból, nemzetiségből álló egyetemi közössége van – reagált az esetre az egyetem szóvivője. 

A szóvivő elmondta: az egyetem vezetősége értékeli ezt a sokféleséget, és komolyan veszi a felelősségét, hogy biztonságos és barátságos környezetet biztosítson mindenkinek és elősegítse a törvényes, nyílt vitát, a különböző nézetek és az egyetemi szabadság megvitatását, azonban hozzátették, hogy Walsh „támadó és nem megfelelő észrevételei” szerintük elfogadhatatlanok.

A hallgatót a tanév hátralévő részére ideiglenesen felfüggesztették, tudatták vele, csak egy sokszínűségi kurzus befejezése után folytathatja tanulmányait”

– tette hozzá a szóvivő.

Walsh azonban azt mondta, hogy nem fog csatlakozni az egyetem követeléseihez, ragaszkodva ahhoz, hogy: a szólásszabadság emberi jog, és elkötelezett abban, hogy emellett kiálljon.

Harcolni fogok az egyetem ezzel kapcsolatos döntésével, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a jövőben nem büntetnek meg másokat az eltérő véleményük miatt."

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Forog a világ Bidennel, a pénteki migránsstop rendelet után mégis megemeli a kvótát

Forog a világ Bidennel, a pénteki migránsstop rendelet után mégis megemeli a kvótát

Reszkető vaskézzel kormányozza Biden a világ legerősebb hadseregével is rendelkező Amerikai Egyesült Államokat. Két nap alatt sikerült két egymással – illetve a korábbi ígéretével – teljesen szembemenő álláspontot megfogalmaznia a nyugati világ leghatalmasabbnak tartott vezetőjének. Az is kiderült, hogy a migránsok befogadása jelentősen megterheli az amerikai költségvetést, ugyanis erre hivatkozva nem akarják a beígért 60 ezer fölé emelni a bevándorlók éves befogadási keretszámát.

A szlovének harmada a lehető leghamarabb beoltatná magát

Egy nemrég készült felmérés szerint a szlovének harmada a lehető leghamarabb beoltatná magát a koronavírus ellen – közölte a helyi sajtó vasárnap.

Maradj a Kéken!

Maradj a Kéken!

Ha hétvége vége, akkor képes beszámolót kaptok az Országos Kéktúra valamelyik szakaszáról.

Gyurcsány hazugságmódszertana ma is irányadó

Gyurcsány hazugságmódszertana ma is irányadó

Most, hogy Gyurcsány kiadta az új jelszót, miszerint ő, a pártja és a hozzá kötődő baloldali ellenzék kifejezetten oltáspárti, s aki ennek az ellenkezőjét állítja, az lop, csal, hazudik s egyéb gazságokra is képes, újfent munkához látott Komáromi Zoltán, a Demokratikus Koalíció szinte legnagyobb egészségügyi hergelője.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére