Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fejlemény: szélsõségesként tartották számon a hamburgi "menekültet"

Sümeghi Lóránt

2017.07.29. 13:28

Szélsõséges iszlamistaként szerepelt a hatósági nyilvántartásokban a Hamburgban történt késes támadás gyanúsítottja - jelentették be szombaton a németországi nagyváros biztonsági vezetõinek sajtótájékoztatóján.
BERLIN, 13:28

Szélsőséges iszlamistaként szerepelt a hatósági nyilvántartásokban a Hamburgban történt késes támadás gyanúsítottja – jelentették be szombaton a németországi nagyváros biztonsági vezetőinek sajtótájékoztatóján.

Korábban megírtuk, a tartományi vezetés azonosította a támadót, miszerint egy elutasított menedékkérő lehetett az az arab férfi, aki egy embert megölt és hatot megsebesített pénteken Hamburgban. Azonban a legújabb fejlemények szerint

a hatóságoknak voltak a 26 éves férfi radikalizálódására utaló értesülései, ennek ellenére nem a közveszélyes iszlamisták között tartották számon.

Elmondásuk szerint a támadás hátterében szélsőséges muzulmán vallási meggyőződésének és lelki labilitásának keveréke állhat.

Mint ismert, a gyanúsított péntek délután egy szupermarketben levett a polcról egy konyhakést, kibontotta csomagolásából és vérengzésbe kezdett. Egy embert megölt, és a nyomozás új adatai szerint nem hat, hanem hét embert sebesített meg. Németországba Norvégiából érkezett, 2015 tavaszán. Menedékjogi kérelmét elutasították, kitoloncolási eljárás alatt állt..

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére