Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fejenként 14 millió forint ellenében visszafordulnak a határt ostromló bevándorlók

Sümeghi Lóránt

2018.12.13. 18:15

A Közép-Amerikából az Egyesült Államokba igyekvõ migránscsapatok eddig azt a látszatot próbálták kelteni magukról, hogy tagjaik egytõl egyig a veszély, a bandaháborúk és a kezeletlen betegségek, járványok elõl menekülnek. Azonban a legfrissebb információk szerint némi pénz ellenében már egybõl visszafordulnának, és felhagynának az illegális migrációval.

Az USA déli határa felé igyekvő közép-amerikai bevándorlók egy része a mexikói Tijuana városában állomásozó amerikai konzulátus felé a következő ultimátumot intézte:

követeljük, hogy az Egyesült Államok engedjen be minket a területére. Ha nem, akkor csak fejenként 50 ezer dollár (14 millió forint) ellenében vagyunk hajlandóak visszafordulni."

A több száz illegális bevándorlóból álló migránscsapat egyik tagja szerint ez bár első ránézésre sok pénznek tűnhet, de ahhoz képest, amennyit az USA elvett Hondurastól, valójában csekély összeg.

Továbbá követelték, hogy az Egyesült Államok állítsa le a kitoloncolásokat és bírálja el minél gyorsabban (nyilván pozitívan) a már beadott menekültkérelmeket. A migránsok szerint ennyi pénzből már boldogulnának odahaza, elindíthatnák a vállalkozásaikat. 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére