Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fegyvereket rejtett el egy menekülttáborban a migránsoknak egy demokrata kampánytanácsadó Amerikában

Békési Marcell

2020.02.24. 19:15

Szerinted is a kapitalista imperializmus rasszista fenntartói a nemzetközi határok? Alex Friedmann szerint mindenesetre azok. A kommunista férfi nem mellesleg a demokrata pártban mérsékeltnek számító Bernie Sanders kampánytanácsadója volt.

Múlt kedden tartóztatták le Alex Friedmann demokrata párti jogi tanácsadót az Egyesült Államokban található Nashville városában. A férfi korábban Bernie Sanders kampányában dolgozott jogi tanácsadóként, az elnökjelölt börtönreformjának kidolgozásában segédkezett.

A férfi lázadásra szította volna az egyik amerikai ideiglenes menekülttáborban az ügyük megítélését váró migránsokat.

Friedmann több ezer dollár értékben rejtett el fegyvereket, töltényeket és egyéb szökésre használatos felszerelést az épülő migránstáborban.

A rendőrfőkapitány nyilatkozata szerint a szökési kísérlet, ha létrejön, az az állam történetének legnagyobb szabású lázadása lett volna. Szerencsére a férfi hamar lelepleződött, még az intézmény hivatalos átadása előtt.

A novemberben felhúzott intézményben még februárig zajlottak a munkálatok, és ott Alex Friedmannak is lett volna egy irodája, mint jogi tanácsadó.

Az egyik biztonsági őr azonban, miután egy kulcs eltűnését észrevette, jelentette a rendőrségnek az ügyet, akik több hétnyi biztonsági felvételt néztek végig, hogy kiderüljön hova került a kulcs.

Hamar észrevették, hogy az egyik munkás, vagy munkásruhát hordó férfi különösen viselkedik, és fura dolgokat hagy eldugott helyeken. Rövid nyomozás után eljutottak Alex Friedmannhez, aki

rajtaütéskor épp az épület tervrajzát próbálta meg gyorsan megenni a rendőrök elől, így eltüntetve a nyomokat. Nem sikerült.

Most 2,5 millió dollárra perli őt az intézmény – teljesen jogosan.

Őrültek persze mindig, minden országban vannak, az viszony különösen nagy aggodalomra ad okot, hogy ez az ember ma a demokrata párt mainstream jelöltjének, Bernie Sandersnek a támogatója, és nem is az egyedüli, aki nyíltan kommunista eszméket vall.

Lassan naponta röppennek fel hírek az elnökjelölt kommunista szimpatizánsairól, kommunista zászlós vonulásaiktól, Trump-támogatókat vagy egyszerűen csak mérsékeltebb baloldali szimpatizánsokat érő támadásaikról.

Egy szocialista mozgalomra van szükségünk, mely véget vet minden kapitalista elnyomásnak!

A következő videót érdemes megnézni, az egyáltalán nem kontextusából kiragadott kulcsmondat egyre gyakrabban hangzik el a kampányban.

És ennél már csak az ijesztőbb, hogy Bernie Sanders tulajdonképpen mérsékeltnek számít a Demokrata Pártban az olyanok mellett, mint Elisabeth Warren vagy Alexandria Ocasio-Cortez, hiszen ő legalább hisz a nemzetközi határokban, és nem oszlatná szét első nap Linder Bélásan a határőrséget.

A kommunista zászlóval békés felvonulókat megtámadó fiatalok ma már nem is nevezik magukat liberálisnak: nincs szükség többé az álcára: ez 2020-ban Amerika.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére