Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Farage: vége a huzavonának, kilépünk az Európai Unióból

Forisek Ádám

2019.12.13. 10:00

Nigel Farage is kommentálta az abszolút konzervatív többséget eredményező brit választást.

Nigel Farage-t péntek reggel a Sky News Australia műsorában kérdezték a brit választási eredményekről. A politikus azt mondta,

Ennyi. Vége a háborúskodásnak. Bevégeztetett. Kilépünk.

Farage szerint a 2016-os népszavazás, a 2017-es parlamenti választás, a 2019-es európai parlamenti választás, majd a decemberi előrehozott választás is egyértelműen azt üzente, hogy Nagy-Britannia ki akar lépni az unióból.

A politikus elismerte, hogy a Brexit ugyan nem fogja megszüntetni az összes politikai vitát, ugyanakkor, „ha jól csináljuk, újra független, demokratikus, önirányító nemzetté válhatunk.”

Huszonöt éve küzdök az Európai Unió ellen – gyakran egyedül voltam ebben a harcban. Ma este végre közel érzem magam a győzelemhez.

A műsorvezető a Munkáspártról is kérdezte Nigel Farage-t. A politikus örömét fejezte ki aziránt, hogy a párt által propagálni próbált szocializmus halálos ütést kapott a választáson, és nem sikerült bevonzania a fiatalokat.

Noha a riport alatt a Farage politikai közössége, a Brexit Párt nem nyert el parlamenti helyeket, a politikus azt mondta, ő bőven elégedett azzal, hogy pártja szavazatokat vont el a Munkáspárttól, és ezzel hozzásegítette Boris Johnsont a győzelemhez.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére