Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fajtalankodott tanítványaival az imám a hittanórán

Bokor Gábor

2018.10.05. 21:22

Szexuális abúzus miatt ítélték el a londoni imámot, aki két kiskorúval fajtalankodott.
LONDON, 21:22

Szexuális abúzus miatt ítélték el a londoni imámot, aki két kiskorúval fajtalankodott. 

Elítélték a 76 éves Hafiz Azizur Rehman Pirzadát, aki bizonyítottan fajtalankodott azzal a kiskorú testvérpárral, akik iszlám hittanórára jártak hozzá. Az imámként dolgozó férfi a londoni Newhamben lévő otthonába hívta a lányokat, hogy ott tartson nekik "különórákat" az iszlámról és a Koránról. 

A londoni rendőrség tájékoztatása szerint Hafizt nyolc vádpontban találták bűnösnek 13 év alattiak ellen elkövetett szexuális visszaélés miatt, valamint még két másik pontban is bűnösnek találták. 

A nyomozás során kiderült, hogy az imám 2007 és 2009 között követte el a bűncselekményeket a 9 és a 11 éves testvárpár ellen. A két áldozat csak három évvel ezelőtt mert előállni a történettel, azonban érdekesség, hogy csak egy évre rá emeltek vádat a muszlim hitszónok ellen. 

A két áldozat nagy bátorságot mutatott a nyomozás során és mindenben együttműködtek a hatóságokkal annak érdekében, hogy bebizonyítsák a hitszónok bűnösségét"

– közölte Tony Killeen rendőrnyomozó.

Az ítélethirdetés során kifejtették, hogy az imám visszaélt azzal, hogy a lányok megbíztak benne, mivel magas rangú vallási vezető volt.

Ezek a lányok szörnyű dolgon mentek keresztül. Életük végéig magukon fogják hordani azokat a hegeket, melyet az imám okozott"

– közölte Killeen. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére