Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fagyállós borért hét év

2015.11.12. 09:00

Magyarország, 8:50

Hét év börtönbüntetést szabott ki a Budapest Környéki Törvényszék szerdai, első fokon arra a vácszentlászlói férfira, aki 2013-ban úgy próbálta megakadályozni meggyborának ellopását, hogy fagyállót öntött bele, ezzel egy fiatalember halálát okozva.

A Pest Megyei Főügyészség halált okozó testi sértés miatt kérte a büntetés kiszabását, de a törvényszék végül több emberen elkövetett emberölés kísérlete, valamint több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés miatt mondta ki bűnösnek a borosgazdát.

Az ítélet nem jogerős, mert az ügyész három nap gondolkodási időt kért, míg a védelem téves minősítésre hivatkozva fellebbezett.

A vád szerint 2013 októberének első felében ismeretlenek különféle tárgyakat loptak el az akkor 37 éves vácszentlászlói férfi udvaráról. Mint utóbb kiderült, a későbbi sértett is többször bemászott a kertbe, hogy a pincéből meggybort vigyen el. A tulajdonos észrevette, hogy dézsmálják a borát, ezért elhatározta, megleckézteti a tolvajokat, ezért fagyállóval dúsította fel borát.

A fagyállótól ketten enyhe lefolyású etilén-glikol-mérgezést szenvedtek. A fiatalember viszont – akiről kiderült, hogy a meggybor után dizájnerdrogot is fogyasztott – súlyos mérgezéssel került kórházba, és pár nap múlva heveny veseelégtelenségben meghalt.

(Hiradó.hu)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére