Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Európai Bizottság: Öt éven belül minden tagállamban legitimizáljuk a szivárványcsaládokat

Békési Marcell Kristóf

2020.11.23. 19:00

Még viccesebbé teszi a helyzetet, hogy véletlenül „ötéves tervnek” keresztelték az „esélyegyenlőségi stratégiát”. Vagy tragikusabbá? Ez valószínűleg attól függ, hogy 2025-ben még tagok leszünk-e, vagy sem, és röhögünk vagy sírunk rajta.

 

Kicsit lecsúsztunk róla – bár az Európai Bizottság sem verte nagydobra hazánkban –, hogy Leyenék megjelentették átfogó, 2025-ig szóló „esélyegyenlőségi stratégiájukat”.

Lényegében egy ötéves tervről beszélünk, csak a százalékokat nem a széntermelésben határozták meg, hanem a szivárványcsaládok arányában.

Megjegyzés: úgy tűnik, hogy új hivatalos tagja van az LMBTQ betűszónak, az I (interszex: különböző nemek „között ragadt”), amely eddig is egyre gyakrabban szerepelt, de most már hivatalosan is a közösség tagja.

A program egyébként négy pontból áll, és bár esélyegyenlőségnek van keresztelve, kizárólag a szexuális szempontból rendellenes emberekkel foglalkozik – nyilván durván radikális lenne mondjuk a székelyek esélyeinek egyenlőségéért meghirdetni egy programot.

A lépések:

  1. Jövőre, vagyis 2021-ben jogilag megalapozzák, hogy az egész Európai Unióban tilos legyen a gyűlöletbűn, gyűlöletbeszéd – vagyis szexuális rendellenességnek nevezni a transzneműséget már bűncselekménynek fog számítani. Jövőre. Ez nem azt jelenti, hogy Brüsszel megbüntet, ha homokosviccet mesélsz, hanem azt, hogy Brüsszel megbünteti a tagállamait, ha azok nem garantálják, hogy mindenki megbűnhődik, aki ilyen tartalmat tölt föl a közösségi médiára, mondjuk.
  2. Két éven belül közzétesznek egy esélyegyenlőségi jelentést, mellyel kapcsolatban már idén megkezdik az egyes tagállamok felmérését. Ebben a jelentésben szerepelni fog, hogy az adott tagállamokban működő vállalatok hány százalékban alkalmaznak ferde irányultságú embereket, vezetőik milyen arányban kerülnek ki az szivárványközösségből, és hogy miket tesz annak érdekében az adott tagállam, hogy ezen a mutatón javítson.
  3. A legfontosabb egyértelműen a harmadik pont:
    öt éven belül elérik, hogy az egyes tagállamok ne dönthessenek saját hatáskörükben arról, hogy mit tartanak és nem tartanak házasságnak és családnak.
  4. Utolsó pontként pedig hitet tesznek az szivárvány terjesztésének fontossága mellett a harmadik világban is.

Nos, így néz ki egy európai uniós ötéves terv. Jelenleg – ahogy írják – az unióban található LMBTIQ-embereknek csak az 57 százaléka érzi magát megbecsültnek. Nos, ezt a számot kellene felpumpálnia a Helena Dalli vezette kiváló csapatnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Karácsony elkezdte a „munkát”

Karácsony elkezdte a „munkát”

Még mielőtt bárki is elbizonytalanodna, hogy miről írok, természetesen ebben az esetben nem valódi és hasznos tevékenységre kell gondolni.

Vakcinaháború: Gyurcsányék akár életek árán is a félrevezetésre koncentrálnak

Vakcinaháború: Gyurcsányék akár életek árán is a félrevezetésre koncentrálnak

Miközben Kínában már több mint 10 millió embert oltottak be a Sinopharm-vakcinával, Oroszországban pedig 1,5 milliót a Szputnyik V-vel, azokkal az ellenszerekkel, amelyek Magyarország számára is hozzáférhetők lehetnek, ha a magyar egészségügyi hatóság engedélye megszületik, addig az ellenzék és lakájmédiája teljes erőből tüzeli a magyarokat ezen életmentő védőoltások ellen.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére