Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Európa meghódítását tűzték ki célul a migránsbanda tagjai

888.hu

2022.06.21. 09:10

A nemzeti ünnepen több ezer migráns randalírozott a kisvárosban, akik a közösségi médiában azt a célt tűzték ki, hogy meghódítják Európát. Az óriási migránsbanda autókat rongált meg, nőket zaklattak és rátámadtak a rendőrökre is, ráadásul több embert kiraboltak.

 

Nem telt békében az olasz nemzeti ünnep a Garda-tó partján található Peschiera nevű kisvárosban, ahol mintegy 2500 migráns randalírozott. Turistákra és fürdőzőkre támadtak, kirakatokat törtek be és autókat rongáltak meg. A rendőrség szerint több késelés is történt a rendbontás során,

és több tucatnyi nő jelezte, hogy az afrikai bevándorlók szexuálisan zaklatták őket.

Itt még nem ért véget az olaszok rémálma: a Peschiera del Gardából Milánóba tartó regionális vonaton további hat tinédzser lányt is szexuálisan zaklattak. Az olasz rendőrség szerint

a migránsok azt skandálták, hogy »a fehér nőknek semmi keresnivalójuk itt«”.

 

Időközben további tíz nő fordult a hatósághoz és tett feljelentést szexuális zaklatás miatt.

A beszámolók szerint eleinte senki sem mert a lányok segítségére sietni, végül egy fiatal férfi próbált meg közbelépni.

A Liga párt vezetője, Matteo Salvini többször is elmondta a véleményét az incidensekről, az egyik bejegyzésben azt írta:

Szégyen, undorító. Hatékony beavatkozást várok Lamorgese [belügy]minisztertől és kemény elítélést a baloldaltól és a feministáktól.”

 

Salvini egy videóüzenetet is közzétett az incidenssel kapcsolatban. Az elkövetők megbüntetését követelte, akár a büntethetőségi korhatár leszállításával, valamint a beilleszkedni nem hajlandók kiutasítását:
„ha nem érzed jól magad Olaszországban, akkor csáó, ez egy nagy világ.”
– mondta az egykori belügyminiszter.

A konzervatív politikusok szerint az olasz baloldali kormány bevándorláspárti politikája táplálja a bűnözés növekedését. Szerintük ilyen incidensek feltűnően hiányoznak az olyan országokból, mint Magyarország és Lengyelország, amelyek szigorúan lépnek fel az illegális migráció ellen – írta meg a V4NA.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Afrikában kötnek ki az Ukrajnába küldött fegyverek

A nigériai elnök egy konferencián aggodalmának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy a líbiai háborúhoz hasonló módon az ukrajnai háborúból is kezdenek a fegyverek beszűrődni a Száhel-övezet térségébe, ami állítása szerint veszélyezteti a kollektív békét és a biztonságot a régióban.

A baloldal ma is görcsösen ragaszkodik Lenin tanításához

A baloldal ma is görcsösen ragaszkodik Lenin tanításához

Emlékszünk jól: a baloldal következetesen kitartott amellett, hogy nem politikai, hanem szakmai okokból tartotta vissza Brüsszel a Magyarországnak járó összeget. Aztán a napokban a Szabad Európa cikkéből kiderült, hogy mégis. A gyerekek szexuális befolyásolása miatt történhetett mindez. Tehát politikai okokból, amit Orbán Viktor mai rádióinterjújában meg is erősített.

A magyarok úgy látják, hogy Ukrajna jobban járna a béketárgyalással a háború folytatása helyett

A magyarok döntő többsége (70 százalék) szerint inkább a béketárgyalások állnának Ukrajna érdekében, nem pedig a háború folytatása – derül ki a Nézőpont Intézet aktuális kutatásából. Politikai hovatartozástól függetlenül, minden társadalmi csoportban többségi álláspont, hogy az ukránok érdekében állna a béketárgyalások megkezdése.

A multikulturalizmus folyamatos feszültségforrást jelent

A multikulturalizmus folyamatos feszültségforrást jelent

Miután a marokkói válogatott vasárnap 2-0-ás győzelmet aratott Belgium felett, a többed-generációs marokkói hátterű, ám már belga állampolgárságú bevándorlók lángba borították Brüsszelt és tűzijátékot lőttek a rendőrökre. A fősodratú médiumok szokásos valóságtorzító beszámolói szerint a vandalizmusért a „marokkói szurkolók” tehetők felelőssé, ami akár igaz is lehetne, ha a világbajnokság Belgiumban lenne és nem Katarban. Ráadásul érdekes módon hasonló eseményekre került sor a szintén nagylétszámú marokkói populációval rendelkező hollandiai Rotterdamban is. Szóval az egyetlen lehetséges magyarázat, hogy a progresszívok által néhány éve még vehemensen tagadott és „szélsőjobboldali fantazmagóriának” titulált párhuzamos társadalmak integrációra képtelen bevándorlói állnak az erőszakos cselekmények mögött. De miért lepődik meg azon bárki, hogy az erős etnikai-vallási-kulturális identitással rendelkező bevándorlók nem akarnak beilleszkedni olyan nyugat-európai országokba, amelyek minden eszközzel saját kultúrájuk, szokásaik és történelmük felszámolásán munkálkodnak? A multikulturalizmus az identitásnélküli Európában egyetlen dologra képes: folyamatos feszültségforrást generálni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére