Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Európa meghódítását tűzték ki célul a migránsbanda tagjai

888.hu

2022.06.21. 09:10

A nemzeti ünnepen több ezer migráns randalírozott a kisvárosban, akik a közösségi médiában azt a célt tűzték ki, hogy meghódítják Európát. Az óriási migránsbanda autókat rongált meg, nőket zaklattak és rátámadtak a rendőrökre is, ráadásul több embert kiraboltak.

 

Nem telt békében az olasz nemzeti ünnep a Garda-tó partján található Peschiera nevű kisvárosban, ahol mintegy 2500 migráns randalírozott. Turistákra és fürdőzőkre támadtak, kirakatokat törtek be és autókat rongáltak meg. A rendőrség szerint több késelés is történt a rendbontás során,

és több tucatnyi nő jelezte, hogy az afrikai bevándorlók szexuálisan zaklatták őket.

Itt még nem ért véget az olaszok rémálma: a Peschiera del Gardából Milánóba tartó regionális vonaton további hat tinédzser lányt is szexuálisan zaklattak. Az olasz rendőrség szerint

a migránsok azt skandálták, hogy »a fehér nőknek semmi keresnivalójuk itt«”.

 

Időközben további tíz nő fordult a hatósághoz és tett feljelentést szexuális zaklatás miatt.

A beszámolók szerint eleinte senki sem mert a lányok segítségére sietni, végül egy fiatal férfi próbált meg közbelépni.

A Liga párt vezetője, Matteo Salvini többször is elmondta a véleményét az incidensekről, az egyik bejegyzésben azt írta:

Szégyen, undorító. Hatékony beavatkozást várok Lamorgese [belügy]minisztertől és kemény elítélést a baloldaltól és a feministáktól.”

 

Salvini egy videóüzenetet is közzétett az incidenssel kapcsolatban. Az elkövetők megbüntetését követelte, akár a büntethetőségi korhatár leszállításával, valamint a beilleszkedni nem hajlandók kiutasítását:
„ha nem érzed jól magad Olaszországban, akkor csáó, ez egy nagy világ.”
– mondta az egykori belügyminiszter.

A konzervatív politikusok szerint az olasz baloldali kormány bevándorláspárti politikája táplálja a bűnözés növekedését. Szerintük ilyen incidensek feltűnően hiányoznak az olyan országokból, mint Magyarország és Lengyelország, amelyek szigorúan lépnek fel az illegális migráció ellen – írta meg a V4NA.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére