Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Európa az új csatatér: a migrációval nő az antiszemitizmus és gyűlöletkeltés

888.hu

2021.05.27. 15:10

A XXI. Század Intézet legújabb kutatása a migrációval érkező antiszemitizmust vizsgálja.

 

Május 11-én nyílt fegyveres összecsapásokba csapott át az arab–izraeli konfliktus, miután az azt megelőző napokban palesztin tüntetők többször is összecsaptak az izraeli rendfenntartó szervekkel. Ennek hatására Európa több nagyvárosában palesztinbarát tüntetéseket tartottak, ami ismételten felhívta a figyelmet a migrációnak azon aspektusára, hogy a muszlimok tömeges bevándorlásával a kontinens vallási-etnikai problémákat importál.

A Pew Research Center számításai szerint jelenleg több mint 25 millió muszlim él Európában, akiket a muszlim ummához való látens összetartozás-tudaton túl

leginkább az Izrael-ellenesség köt össze.

Az európai muszlim lakosság növekedésével egyre gyakoribbá válnak a kontinens zsidó közössége elleni atrocitások, antiszemita indíttatású gyűlölet-bűncselekmények és a zsinagógák elleni támadások.

Hollandia esetében például jól látszik, hogy a kellően hatékony integrációs politika hiányának következtében az idegen kultúrájú tömegek párhuzamos társadalmakat kezdtek kiépíteni, amelyek képviselete már a parlamentben is nyíltan megjelenik. Vagyis nemcsak az emberek jönnek Európába,

hanem velük együtt az alapvető emberjogi kérdéseket megkérdőjelező szokásaik is

– derül ki a XXI. Század Intézet kutatásából.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

„Aki feladja a béke iránti erőfeszítéseket, az a történelem rossz oldalára fog kerülni”

Magyarországnak ugyanúgy ki kell tartania most a békeerőfeszítések mellett, ahogy kitartott a kerítés, az oltás és a munkahelyek megvédése mellett, azokért is támadtak, de a végén kiderült, hogy nekünk volt igazunk – közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter csütörtökön Budapesten, miután átvette a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) Szellemi Honvédő díját.

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

Halász János pedig ÁSZ-vizsgálatot kezdeményez a dollárbaloldallal szemben.

Egy újabb könyv, amely a transzneműséget népszerűsíti a fiatal lányoknak

„Ha még nem mentél át a pubertáson, az orvos felajánlhat olyan gyógyszert, amely késlelteti a tested változásait, így több időd lesz elgondolkodni a nemi identitásodon” – írja a könyv egyik részlete.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére