Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Észak-Korea titokban uránt dúsíthat

Bokor Gábor

2018.06.30. 19:01

Nem tartja be a kommunista állam az ígéretét?
PHENJAN, 19:01

Nem tartja be a kommunista állam az ígéretét? 

Jelentések szerint Észak-Korea annak ellenére, hogy megígérte, leépíti az urándúsító létesítményeit, tovább dúsíthatja az atomfegyverekhez elengedhetetlen anyagot. A műholdfelvételek szerint az elmúlt hónapokban a yongbyoni létesítményben több fejlesztés is történt, ami arra enged következtetni, hogy Kim Dzsongun bár megígérte Trumpnak, hogy felhagy az urándúsítással, mégsem hajlandó arra. 

A béke érdekében Donald Trump amerikai elnök ugyanakkor eddig betartotta az szavát, hiszen nem hajtott végre az Egyesült Államok közös hadgyakorlatot Dél-Koreával. 

Mike Pompeo külügyminiszter júliusban Phenjanba látogat, hogy tovább folytassa az egyeztetéseket az észak-koreai vezetéssel. Az elmúlt hónapokban a korábban megszokott atomrobbantás-kísérletekről is lemondott a koreai vezetés, csakhogy javuljon a viszony közte és az Egyesült Államok között. 

Míg békésen aludtál, Észak-Korea rászabadított valamit a világra

Péntekre virradóra Észak-Korea újabb ballisztikus rakétát bocsátott fel Phenjan egyik külső kerületéből keleti irányba. A hírügynöksé...

Az NBC hírcsatornának egy, az amerikai hírszerzésnél dolgozó munkatárs elmondta, hogy a koreai vezetés rengeteg dolgot megpróbál eltitkolni az amerikaiak elől. 

Az amerikai külügyminiszter a következő hónap második hetében elsősorban azért látogat a kommunista országba, hogy megszervezzék annak a több mint száz amerikai katona maradványainak a hazaszállítását, akik a koreai háborúban estek el. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére