Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Észak-Korea nem hajlandó leállni

Bokor Gábor

2017.09.18. 21:58

A kommunista diktatúra bejelentette, amennyiben újabb szankciókat vezetnek be ellene, gyorsabban fogják legyártani a nukleáris tölteteiket.
PHENJAN, 21:58

A kommunista diktatúra bejelentette, amennyiben újabb szankciókat vezetnek be ellene, gyorsabban fogják legyártani a nukleáris tölteteiket. 

Az észak-koreai állami hírügynökség, az agyoncenzúrázott KCNA hétfőn bejelentette, hogy rosszul járnak azok a tagországok, akik szankciókkal fenyegetik őket. A fenyegetés az Egyesült Államokra és szövetségeseire vonatkozik, elsősorban Dél-Koreára, ami hosszú hónapok óta újabb és újabb szankciókkal akarja jobb belátásra bírni a kommunista diktatúrát. 

Minél több szankciót vezetnek be ellenünk, annál több rakétatesztet hajtunk végre és annál gyorsabban végzünk a nukleáris tölteteink legyártásával"

– adta hírül a KCNA

Az ENSZ által legutóbb elfogadott szankciók között áll, hogy drasztikusan csökkentik az Észak-Koreába szállított nyersolaj mennyiségét, valamint megtiltották a tagországoknak, hogy a kommunista diktatúrától importáljanak textíliákat. 

A szankciókra azért volt szükség, mert Észak-Korea féltucat ballisztikus rakétát lőtt már ki az utóbbi hetekben, a legutóbbit pénteken

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére