Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Észak-Korea akkorát tesztelt, hogy összedõlt pár ház és tucatnyian meghaltak

Bokor Gábor

2017.11.26. 11:48

És csak most szivárgott ki a hír.
PHENJAN, 11:48

És csak most szivárgott ki a hír.

Vasárnapra derült ki, hogy az észak-koreai rakétakísérletek és az föld alatti atomrobbantások következtében volt, hogy lakóházak dőltek össze a kilövési ponttól nem messze. Beszámolók szerint a Punggye-ri állomás melletti falvakban legutóbb házak és iskolák omlottak össze.

Egy-egy kísérlet akkora energiafelszabadulással jár, hogy gyakoriak az erős földrengések a kilövés után, ezek okozták az épületekben történt károkat és pusztítást. A kiszivárgott információk rámutattak, hogy legutóbb nyolc percen belül három erős utórengés is volt.

A 6.3-as legerősebb rengés következtében az egyik iskolában Észak-Hamgyong tartományban 150 gyerek sérült meg. Az észak-koreai kórházak állítólag tele vannak a sugárfertőzött katonákkal, akik az atomkísérletek közelében dolgoznak.

Az utóbbi időben rendszeresek voltak az észak-koreai rakétakísérletek, a kommunista diktatúra állítólag egy olyan fegyveren dolgozik, mellyel az amerikai partokat is elérheti. Az már korábban kiderült, hogy az Egyesült Államokhoz tartozó Guam szigetét könnyen elérhetnék.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére