Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Emmanuel Macron testõre együtt bandázott egy terroristákat bújtató férfival

Tóth Dalma

2018.06.10. 17:36

A 20minutes online francia lap arról számolt be, hogy Emmanuel Macron francia elnök testõre, Makao jó barátságot ápolhatott egy terroristákat segítõ személlyel.

20minutes online francia lap arról számolt be, hogy Emmanuel Macron francia elnök testőre, Makao jó barátságot ápolhatott egy terroristákat segítő személlyel.

A gyanú szerint Makao jóban van azzal a Jawad Bendaoud francia bűnözővel, aki a 2015. november 13-i terrortámadások utolsó terroristáit bújtatta lakásán – írja az Origo.

Jawadot letartóztatták, de mindent tagadott, pedig az biztos, hogy az ő Saint Denis-i lakásán rejtőztek az utolsóként letartóztatott terroristák. Mindennek ellenére azt állította, nem tudott róla, hogy terroristák vették ki a lakást. A bíróság még nem döntött jogerősen az ügyében. 

Úgy tűnik, hogy Macron testőre jóban van Jawaddal. Az interneten egy felvétel kering arról, hogy Makao és Jawad együtt játszottak a FIFA 18-cal.

A videó elején a terroristákat bújtató Jawad tűnik fel, majd egy rendkívül magas, nagydarab, kanapén ülő embert is láthatunk. A férfi a Kongói Demokratikus Köztársaság focimezét viselte, ahonnan egyébként Makao is származik. A Check News kutatásai szerint Makao Snapchat-fiókjában ugyanebben a focimezben van több képen is, tehát biztos, hogy ő szerepel a videón is.

A kérdés már csak az, hogyan lehetséges, hogy eddig senki sem figyelt fel arra, hogy egy Macronhoz közel dolgozó személy egy terroristákat rejtegető bűnöző társaságát élvezi.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére