Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Emberek haláláért felelős migráns politizálhat Svédországban

888.hu

2022.05.26. 09:20

A mérsékelt párt egyik török származású tagjáról kiderült, hogy fiatalkorában egy titkos járőrosztag tagja volt, ami hivatalosan nem is létezett. 17 ezer ember haláláért és rengeteg eltűnéséért volt felelős. A férfi nemrég azt nyilatkozta, hogy az egyik politikustársa megérdemelné, hogy megöljék.

 

A Korán nyilvános elégetését követő zavargások után jelentette be Svédországban a 64 éves mérsékelt pártban politizáló Cemil Aygan, hogy zavarja, hogy egy „dán szemétláda Svédországba jön és elégeti a Koránt”. Kifejtette, hogy

Rasmus Paludan politikus megérdemli, hogy halálbüntetést kapjon, és a mocskos fasiszta és iszlámgyűlölő Lars Vilkshez hasonlóan halálra égessék”.

 

Mindezt egy olyan török migráns jelentette ki, akiről kiderült, hogy 1990-es években állítólag tíz éven át a török biztonsági szolgálatokon belül egy titkos halálosztag tagja volt, amely a Kurd Munkáspárt elleni harccal foglalkozott. A halálosztag a török csendőrség titkos és illegális hírszerző szervezetének, a Jitemnek a része volt, amely a vádak szerint mintegy 17 ezer ellenzéki aktivista meggyilkolásáért, kínzásáért és eltűnéséért felelős. Ám hivatalosan a Jitem soha nem létezett Törökországban.

A tavasz folyamán a politikus több Facebook-bejegyzést írt többek között a migránsokról és az integrációról is. Az egyik posztban azt írta, hogy „ezen a választáson ki fogok állni azokért az ügyekért, amelyekkel különösen a menekültek szembesülnek. Erőfeszítéseket fogok tenni a menekültek svédországi integrációja érdekében” – írta meg a V4NA.

Aygan problémájának hátterében a Växjöi Közigazgatási Bíróság döntése állhat, amelyben a Tingsryd település szociális bizottsága Aygantól elvette az egyik fiának felügyeleti jogát. A közigazgatási bíróság ítéletéből kiderül, hogy a fiú elmondta Cemil Aygannak és az anyjának, hogy homoszexuális. Ezután a fiú attól félt, hogy a családja megveri vagy megöli, ezért segítséget kért a hatóságoktól.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére