Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elveszett hatszázezer ember Németországban

Sümeghi Lóránt

2016.01.22. 11:58

Fogalma sincs a német államnak egy Stuttgarttal azonos településnyi emberrõl, hogy hol tartózkodnak és kik õk egyáltalán.
BERLIN, 11:58
Fogalma sincs a német államnak egy Stuttgarttal azonos településnyi emberről, hogy hol tartózkodnak és kik ők egyáltalán.
 

Miután a Németországba érkező illegális bevándorlók száma meghaladta az 1,1 millió embert, kérdésessé vált, hogy a lassú adatfeldolgozásnak köszönhetően milyen mértékű elmaradás fog feltorlódni a benyújtott menekültstátuszokkal kapcsolatban,

Azonban nagy aggodalomra nincs ok, ugyanis a több mint egy millió bevándorlóból csupán 476 ezer személy nyújtott be kérelmet, így több mint hatszázezer embert hivatalosan is elveszettnek minősítettek, ugyanis tartózkodásuk helye nem ismert.

Ezen felül nemcsak hollétük ismeretlen a német hatóságok előtt, hanem személyazonosságuk, állampolgárságuk is. Így az esetleges bűnelkövetések kapcsán szinte lehetetlen még eljárást is indítani a gyanúsítottak ellen, hiszen egész egyszerűen a hatóság rendszerében nem léteznek.

A német belügyminiszter szerint felemás érzetük van a problémával kapcsolatban, hiszen az sem tudni, hogy a több mint fél millió embernyi tömegből kik maradtak az országban és kik vándoroltak tovább. 

(Express)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére