Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elutasított menedékkérõ gyilkolt meg egy román prostit Németországban

Bokor Gábor

2017.09.08. 14:58

A Bayerische Rundfunk riportja szerint egy Maliból származó elutasított menedékkérõ megfojtott egy román prostituáltat Németországban.
REGENSBURG, 14:58

A Bayerische Rundfunk riportja szerint egy Maliból származó elutasított menedékkérő megfojtott egy román prostituáltat Németországban.

A német rendőrség a héten letartóztatott egy Maliból származó migránst, aki a gyanú szerint megfojtott egy, a bajorországi Regensburgban dolgozó román prostituáltat. A 33 éves szexmunkás holttestét múlt szerdán találták meg a lakásában.

A hatóságok beszámolója szerint szinte biztos, hogy a bevándorló az elkövető, hiszen a letartóztatásakor megtalálták nála a prostituált telefonját.

A regensburgi rendőrség szóvivője szerint az elutasított menedékkérelemmel rendelkező bevándorló azért tört be a nőhöz, hogy ellopja az értékeit, azonban a nő észrevette a támadót és sikítani kezdett, ezért a migráns megfojtotta a prostituáltat. Stefan Halder, a nyomozást vezető rendőr szerint a tolvaj megragadta az áldozat torkát és addig szorította, míg életét vesztette.

A nyomozás kiderítette, hogy a férfi Maliból márciusban érkezett Németországba bármiféle azonosító okmány nélkül. Bár a hatóságok elutasították a menedékkérelmét, képtelenek voltak deportálni a férfit.

Nem ez az első eset, hogy migránsok gyilkoltak Németországban, egy afgán menedékkérő az év elején gyilkolt meg egy ötéves lányt az egyik bevándorlóknak fenntartott bajorországi táborban. A támadót a rendőrök a helyszínen lelőtték.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére