Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Eltörölték Salvini törvényeit – megnyitják az olasz határokat a migránsok előtt

888.hu

2020.10.06. 17:30

„Gyűlöletes propagandatörvénynek” nevezték a balközép olasz kormány tagjai a volt belügyminiszter Matteo Salvini migrációs intézkedéseinek módosítását, és ezzel egy időben bővítették a menedékkérő rendszert, és megnyitották a kikötőket a migránshajók előtt.

Az új, bővített menedékkérelmi rendszer felgyorsítja a migránsok állampolgársághoz jutását Olaszországban. A kormánypárt vezetője hangoztatta, „emberségesebb és biztonságosabb Olaszországot akarunk, Európával a főszerepben”. A PD és szövetségese, az 5 Csillag Mozgalom (M5S) közös rendeletei új, többlépcsős úgynevezett védelmi és integrációs rendszert vázolnak fel.

Visszaállították a tavaly eltörölt humanitárius menedékkérelmet, amely majdnem automatikusan menekültstátuszt nyújt a tengeren érkezőknek.

A rendkívüli menekültstátusszal a bevándorlók bekerülnek a nemzeti anyakönyvi rendszerbe, vagyis felvételt kapnak a társadalombiztosítási és egészségügyi, valamint munkaközvetítői hálózatba.

Matteo Salvini belügyminiszterként a migránsokkal foglalkozó szövetkezeteket a „baloldali maffia” pénzosztási csatornáinak nevezte.

Visszatérnek az embercsempészek és illegális bevándorlók előtt nyitott kikötők, a biztonságot az illegális bevándorlókkal cserélték fel. (…) Olaszország jobbat érdemel, meg fogjuk őket állítani.”

– reagált a történtekre a volt belügyminiszter, az olasz Liga párt vezetője.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére