Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elon Musk kirúghatja a Twitter vezető ügyvédjét a konzervatívok cenzúrázása miatt

888.hu

2022.04.30. 14:00

A jogász állítólag sírva fakadt.

 

A Twitter vezető ügyvédje, aki a konzervatívok cenzúrázásának legfőbb szószólójaként ismert a Big Tech vállalatnál, kiszolgáltatott helyzetben van, ugyanis az elsők között rúghatja ki Elon Musk.

 

Vijaya Gadde, aki 2021-ben a Twitter jogászaként 17 millió dollárt keresett, a következő hetekben kaphatja meg utolsó fizetését. A pletykák szerint Musk, a szólásszabadság keresztes lovagja, állítólag a vezetői fizetések csökkentését és a magas szintű állások megszüntetését tervezi, így Gadde is a süllyesztőbe kerülhet.

A New York Post szerint azonban Gadde egy szép vigaszdíjat is, mintegy 12,5 millió dolláros végkielégítést is zsebre tehet.

 

A híresztelések szerint a 48 éves, érzelmes Gadde sírva fakadt a hétfői értekezleten, amelyen Musk átvételét tárgyalták.

 

Gadde sírt az értekezleten, mert szerinte jelentős bizonytalanságok vannak azzal kapcsolatban, hogy hogyan fog kinézni a vállalat Musk vezetése alatt.”

– ismertette a Politico a bennfentes beszélgetést.

 

Annak idején Gadde csapata felügyelte Donald Trump, korábbi elnök kitiltását is a Twitterről.

 

Musk a minap egy mémben gúnyolta Gadde-ot, mint a Twitter elitjét, aki nem vesz tudomást a platform liberális „elfogultságáról”, miután a jogász Joe Rogan podcastjában tagadta, hogy kettős mércét alkalmaz és azt is, hogy a progresszíveket részesíti előnyben.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére