Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elkezdődtek az újabb „békés” tüntetések Amerikában

888.hu

2022.06.25. 16:35

Abortuszpárti tüntetések törtek ki péntek este Amerikában. Csak az ország fővárosában több ezren gyűltek össze, az aktivisták amerikai zászlót égettek, és arra szólítottak fel, hogy a Legfelsőbb Bíróság Roe kontra Wade ítéletének megsemmisítése miatt „égessék porig” a hivatali épületeket.

 

A tüntetők Washingtonban egy „Nem ellenőrizhetik a testünket” feliratú táblát tartva az utcára vitték az embereket és azt kiabálták, hogy „minden városban, minden településen égessétek porig az állam épületeit”:

 

 

A beszámolók szerint több ezer abortuszpárti aktivista gyűlt össze a Legfelsőbb Bíróság előtt, a jelentések szerint rohamkocsik állnak készenlétben, baloldali káoszra számítva:

 

Teljesen feketében, maszkban és védőszemüvegben lévő személyek csoportjait is látták a tüntetők között

( valószínűleg Antifa aktivisták) .

 

 

A tüntetések a Legfelsőbb Bíróság döntését követik, amely hatályon kívül helyezte a Roe kontra Wade ügyet, és visszadobta az abortusz korlátozását az egyes államoknak. Figyelemre méltó, hogy a Roe megdöntését megszavazó öt bíró közül hármat – Brett Kavanaugh-t, Neil Gorsuchot és Amy Coney Barrett-et – Donald Trump korábbi elnök jelölte.

 

 

Biden elnök igazságügyi minisztériuma is megfogadta, hogy„minden rendelkezésünkre álló eszközt felhasznál”, hogy megvédje a nők terhességmegszakítási lehetőségét.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére