Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elkezdõdött Macron hazárdjátéka

888.hu

2017.05.13. 13:28

Emmanuel Macron, a franciák álcentralista elnöke a felelõsségtudat teljes hiányában válogatja miniszterjelöltjeit a parlamenti választásokra.
PÁRIZS, 13:28

Emmanuel Macron, a franciák álcentralista elnöke a felelősségtudat teljes hiányában válogatja miniszterjelöltjeit a parlamenti választásokra. 

Macront még be sem iktatták elnöki hivatalába, de máris bebizonyította, hogy nem volt éppen szerencsés választás. Nemrég kiderült, hogy egész kampánya során hazudott politikai beállítottságáról, aztán az is, hogy nagy valószínűséggel Soros György bábja.

Most legújabb húzása, hogy:

 

miniszterjelöltjeinek több mint fele soha nem töltött be semmilyen hivatali tisztséget, sosem politizált, valamint, pártja jelöltjeinek átlag életkora mindösszesen 46 év. Ezt látva kijelenthetjük, hogy a tapasztalat teljes hiánya jellemzi mind a bankár múlttal rendelkező elnököt, mind pártját.

 

Talán a franciáknak át kellett volna gondolniuk kire is szavaznak?

Macron pártja, az En Marche! mozgalom közzétett egy hosszú listát a következő hónapra kiírt francia parlamenti választás képviselői tisztségeit megpályázó jelöltekről. A lista 428 jelöltet foglal magában, a többi jelöltet a jövő héten hozzák nyilvánosságra. Összesen 577 helyet lehet majd megszerezni a  júniusban esedékes parlamenti választáson.

(Politico)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére