Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elkezdõdött az illegális bevándorlók kitoloncolása Amerikából

888.hu

2017.04.19. 18:28

CALEXICO, 18:28

A 23 éves Juan Manuel Montes az első illegális bevándorló, akit Donald Trump beiktatása óta deportáltak a hatóságok.

Õ volt az első migráns, aki átmeneti védelemért folyamodott a jogszerű deportálás ellen, most viszont hazaküldik a Mexikóban élő családjához. A férfi 9 évesen érkezett az Egyesült Államokba, Barack Obama regnálása idején folyamodott „deportálási tartózkodásért” (deportation stay), amit olyankor szoktak igényelni, ha egy bíróság már a hazaküldés mellett döntött, de a bevándorló szeretné az összes jogi és egyéb lehetőséget megpróbálni a maradás érdekében – írja a hirado.hu.

Montest egyébként eddig négyszer ítélte el a bíróság: bolti lopásért tavaly januárban, az utóbbi három hónapban pedig háromszor kapták el jogosítvány nélküli vezetésért.

A férfit februárban egy bevándorlási ügynök találta meg a kaliforniai Calexicóban, aki semmilyen módon nem tudta azonosítani magát. Állítólag azt mondta, hogy „véletlenül” barátja kocsijában hagyta az iratait, három órával később viszont már visszaszökött a családjához Mexikóba.

Az illegális bevándorló úgy nyilatkozott a USA Todaynek: egyik ismerőse azt mondta, hogy deportálni fogják, egy másik viszont azt, hogy semmi sem fog történni. Azt hitte, ha kimarad mindenféle balhéból, akkor nem lesz gond. ”Meglepetésként érte”, hogy a törvényt végrehajtják.

Becslések szerint 11 millió illegális bevándorló van az USA-ban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére