Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elképesztõen mélyre süllyedt a francia baloldal, hogy besározza Le Pent

Nagy Gábor

2017.05.05. 13:58

Lille városának szocialista polgármestere mindent megtesz, hogy befeketítse a bevándorlásellenes Nemzeti Front jelöltjét, Marine Le Pent.
LILLE, 13:58

A francia Le Figaro cikke szerint Lille városának szocialista polgármestere mindent megtesz, hogy befeketítse a bevándorlásellenes Nemzeti Front jelöltjét, Marine Le Pent.

Martine Aubry a francia elnökválasztás véghajrájában úgy döntött: több tízezer levelet küld ki a lakosoknak, amelyben a globalista Emmanuel Macron melletti voksolásra buzdít – annak ellenére, hogy korábban komoly kritikákkal illette a jelöltet –, Marine Le Penről pedig azt állítja, hogy a

Nemzeti Front elnökjelöltje „széttapossa” a francia értékeket.

Lille szocialista polgármestere úgy fogalmazott, hogy a Nemzeti Front temperamentuma, programja semmit nem változott Marine Le Pen édesapja, Jean-Marie Le Pen regnálása óta, hiszen a bevándorlásellenes párt továbbra is félelmet és zavart gerjeszt a választókban.

Martine Aubry szerint, ha és amennyiben hatalomra kerül Marine Le Pen és a pártja, akkor az olyan francia értékek, mint a szabadság, egyenlőség, testvériség szét lesznek taposva – és a szélsőjobb kezébe kerül Franciaország irányítása. Épp ezért nagyon fontos, hogy ne Marine Le Pen nyerje a választást, hanem az „egyetlen megoldást” jelentő Emmanuel Macron.

Az első fordulóban azonban az látszódott, hogy a szocialista szavazók jelentős része Marine Le Penre szavazott át, amely mögött valószínűleg az állt, hogy a fokozatosan népszerűtlenné váló Francois Hollande regnálása alatt rengetegen elvesztették a munkájukat. Sokan a globalizációt és a liberális gazdaságpolitikát okolták emiatt, amelyekre pedig csak a Nemzeti Front elnökjelöltje kínált megoldást a választási kampányban.

(Breitbart)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére