Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elgázolta, majd öt fejszecsapással kivégezte feleségét egy tunéziai származású férfi Limburgban

Békési Marcell

2019.10.26. 20:00

Az interneten a legerősebb idegzetű embereket is próbára tevő videó kering az esetről. A német sajtó egyelőre próbálja elhallgatni, a rendőrség pedig megtiltotta a felvétel terjesztését.

Péntek este óta kering az interneten egy rövid videó, amely a legerősebb idegzetű embernek is felkavaró lehet. A felvételen – melyről hivatalos megerősítés híján sokáig nem derült ki, hogy megrendezett vagy valós felvétel – egy utcai vérengzést rögzít egy járókelő. Az esetről még mindig nem tudunk sok mindent, hiszen szűkszavúan nyilatkozik mind a sajtó, mind a rendőrség.

Az első hírek szerint egy 34 éves, tunéziai származású német férfi először elgázolta 31 éves feleségét, majd miután az eszméletlenül feküdt a földön, kiszállt autójából, kinyitotta csomagtartóját, kivett belőle egy fejszét, és több brutális csapással szétzúzta eszméletlen felesége koponyáját. Mindezt fényes nappal a nyílt utcán, járókelők szeme láttára a nyugat-németországi Limburg városában. A későbbi hírekben már nem szerepelt gázolás, mely a felvételen sem látszik.

Az ügy részleteiről nem sokat tudunk, hiszen a mainstream német sajtó nem hozta le az esetet, a rendőrség is sokáig mélyen hallgatott róla, egészen addig, míg egy nyilatkozatban megtiltotta a videó megosztását.

A másik furcsaság, hogy mikor a Bild német hírportálon először megjelent az eset, még tunéziai származásról írtak, kicsivel később viszont már német állampolgárra javították a leírást.

Jól látlelet a német sajtó- és szólásszabadság helyzetéről, hogy a hír először nem a német, hanem francia és angol hírekben szerepelt, valamint több twitterező is megosztotta, hogy a német rendőrség megkeresi a hírt megosztókat, és leszedeti velük saját falukról. Néhányukat letartóztatással fenyegetett meg a hivatal, amennyiben tovább terjesztik a videót.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Salvini: a jobboldal megmenteni akarja Olaszországot Európában és nem kivezetni onnan

Salvini: a jobboldal megmenteni akarja Olaszországot Európában és nem kivezetni onnan

A „nehéz felfogásúak” Európa igazi ellenségei, akik „mindent elfogadnak, amit Brüsszel diktál” – jelentette ki Matteo Salvini, az ellenzéki Liga és az olasz jobboldali koalíció vezetője szerda esti parlamenti felszólalásában. A képviselőház után a szenátus is megszavazta Róma tervezett csatlakozását az Európai Stabilitási Mechanizmus (EMS) reformjához.

Át kell értelmeznünk a földi élet fejlődését

Át kell értelmeznünk a földi élet fejlődését

Magyar és brit kutatók munkája nyomán alapjaiban kell átértelmezni a földi élet fejlődését: az ELTE TTK-n dolgozó Szöllősi Gergely vezetésével végzett kutatás bebizonyította, hogy a komplex életformák alapját adó sejtmagvas sejtek egy ma is ismert élőlénycsoport őseiből fejlődtek ki. Az eredmény hatással lehet arra is, hogy milyen reményekkel vághatnak a kutatók bele a más naprendszerek bolygóin kialakult összetett élet keresésébe – közölte az MTA.

Új ország születhetett ma: Bougainville

A bougainvilliek 98%-os arányban szavaztak a függetlenség mellett. A Kisalföld méretű sziget eddig Pápua Új-Guinea része volt.

Egyre több a késes támadás Németországban

Egyre több késes támadás történik Németországban, de a kormányzati ígéretek ellenére továbbra sincs önálló bűnüldözési statisztikai kategória az ilyen bűncselekmények nyilvántartására – írta szerdán a Bild című német lap.

A franciákkal közösen vétóznánk meg az európai Green New Dealt

A franciákkal közösen vétóznánk meg az európai Green New Dealt

Mindkét ország érdeke, hogy az épp készülő új európai környezetvédelmi szabályozásba az atomenergia is támogatott szektorként kerüljön be, de a jelenlegi tervezetben ez nem volt benne.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére