Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Életfogytiglant kapott a 18 éves olasz lányt kivégző nigériai migráns

Bokor Gábor

2019.06.01. 16:30

Innocent Oseghale, a nigériai bevándorló, aki Olaszországban kábítószer-kereskedelemből tartotta fenn magát, élete végéig olasz rácsok mögött lesz. A bíróság ítélete alapján Oseghalénak másfél évet elkülönítőben kell töltenie.

Tavaly év elején mi is részletesen foglalkoztunk az egész Olaszországot megrázó üggyel. Februárban az akkor 29 éves fekete férfit a térfigyelő kamerák felvételei alapján sikerült azonosítani és letartóztatni. A férfi Pollenza városában árult kábítószert, a lány is az egyik vevőjének számított, a feltételezések szerint egy vita során a nigériai férfi megölte Pamela Mastropietrót, majd holttestét feldarabolta. A nigériai gyilkos lejárt vízummal tartózkodott a bűntett idején az országban. A héten a macaretai bíróság az összes vádpontban bűnösnek találta Innocent Oseghalét. Súlyosbító tényező volt, hogy szexuálisan is bántalmazta az olasz lányt, majd megcsonkította, feldarabolta és megpróbálta hipóban eltüntetni.

Az olasz Il Giornale megszólaltatta a Mastropietro család ügyvédjét, Marco Valerio Vernit is, aki egyben az áldozat nagybátyja volt. Elmondta, hogy elégedettek az ítélettel, hiszen a nigériai migráns a lehető legsúlyosabb kiszabható büntetést kapta meg.

Remélem másokat is elítélnek majd az ügyben, kizárt hogy egyedül tette mindezt

– mondta Alessandra Verni, a meggyilkolt lány édesanyja.

A hatóságok korábban az üggyel kapcsolatban őrizetbe vettek két másik feketét is Oseghale mellett, azonban Lucky Awelimát és Lucky Desmondot felmentették. Az afrikai bevándorló ügyvédje azt próbálta a tárgyalás során bebizonyítani, hogy a lány herointúladagolásban halt meg, ám nem sikerült meggyőzni a bírót.

Igazságot Pamelának!

– ilyen és ehhez hasonló feliratokkal, molinókkal jelentek meg a brutálisan meggyilkolt olasz lány hozzátartozói a bíróságon.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére