Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elég sokba kerül, ha egy bukott elnökjelöltet akarsz meghallgatni

Bokor Gábor

2018.10.09. 08:58

Átszámítva több mint kétszázezer forintba kerül egy jegy Bill és Hillary Clinton elõadására.

A novemberi félidős választások után Bill és Hillary Clinton nem kis gázsiért fog turnézni. A korábbi elnök és a bukott elnökjelölt felesége Észak-Amerika 13 nagyvárosában is látogatást tesz, ahol majd beszédeket tartanak.  

A Live Nation, az Egyesült Államok legnagyobb koncertpromótere "Egy este Clintonékkal" címmel hirdeti a turnét, mely 2018-ban négy, míg 2019-ben kilenc show-műsorral jelentkezik. Az első előadás bő egy hónap múlva, november 18-án indul Las Vegasban és májusban a kaliforniai Inglewoodban ér véget. 

Az LN szerint lehetőség lesz arra is, hogy a nézők kérdéseket tegyenek fel a Demokrata Párt korábbi elöljáróinak és beszédbe elegyedjenek velük. Ami a jegyeket illeti, az igazi Clinton-fanatikusoknak igazán mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, ha meg akarják nézni a házaspárt, a legdrágább jegy a Ticketmasteren 750 dollár, ami átszámítva több mint kétszázezer forint. 

Szakértők megjegyezték, hogy furcsa a turnésorozat időzítése, ugyanis ha valóban a demokratáknak akarnának segíteni a félidős választásokkor, akkor az elé időzítették volna azt, így azonban minden jel szerint csak a gázsira hajtanak. A jelenleg ellenzékben lévő liberális és baloldali erők célja, hogy november 6-án megszerezzék a többséget a republikánusoktól a szenátusban és az Egyesült Államok képviselőházában. 

Érdekesség, hogy Clintonékkal egy időben Michelle Obama, korábbi first lady is turnézni fog, ő mindösszesen tíz városban fog a nézők elé merészkedni, hogy ott adja elő memoárjait. Fontos megjegyezni, hogy aki élőben tekintené meg Obama feleségét, annak 3000 dollárt, csaknem egymillió forintot kell kifizetnie a legjobb helyekért.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére