Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyre többen verődnek össze az utcákon a korlátozások ellenére

888.hu - V4NA

2020.04.27. 11:02

Franciaországban március közepe óta tart a karantén a járvány megfékezése érdekében, mostanra azonban úgy tűnik, elfogyott az emberek türelme, ugyanis egyre többen szegik meg a kijárási tilalmat – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Egyre többen nem tartják be a hat hete tartó kijárási tilalmat Franciaországban, és immár nem csak a no-go zónákban romboló bűnözőkről van szó. A fővárosban többtucatnyian gyűltek össze a 18. kerületben a Constantin Pecqueur téren, ahol hangos zenére táncoltak. Kisvártatva megjelent egy civil rendőrautó, majd furgonnal jött a rendőri erősítés, de a bulizókat ez sem zavarta, továbbra táncoltak és énekeltek, természetesen mindenféle védőfelszerelés és távolságtartás nélkül.

A képsorok láttán sok internetfelhasználó felháborodott, hogy amíg mások a törvényt betartva otthon ülnek a szép időben, addig tömegek buliznak a nyílt utcán fényes nappal a kijárási tilalom idején. A zenét egy helyi lakos szolgáltatta az erkélyéről, őt szóbeli figyelmeztetésben részesítették a rendőrök.

A rögtönzött utcabál helyszíne, Párizs 18. kerülete, a legfertőzöttebb fővárosi részek közé tartozik, ezért is elfogadhatatlan és felelőtlen a táncoló emberek viselkedése. Egy másik felvételen látszik, hogy még több rendőrautó érkezik a helyszínre, a hatóság emberei végül véget vetnek a bulinak és mindenkit távozásra szólítanak fel.

Nem csak a francia fővárosban szegték meg az emberek a kijárási tilalmat, Bordeaux-ban motorosok gyűltek össze az utcákon, hogy a jó időt kihasználva megjárassák egy kicsit a gépeiket. A felvételt megosztó kommentelő szerint a kijárási tilalmat megszegők szankcionálásának elmulasztása elfogadhatatlan.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére