Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyre többen követelik Joe Biden elmeállapotának kivizsgálását

888.hu

2021.06.18. 20:45

Ronnie Jackson, a Fehér ház korábbi pszichológusa levelet írt Joe Bidennek. Jackson levelében a felszólította az amerikai elnököt, hogy azonnal vesse alá magát egy kognitív tesztnek. Felhívását azzal indokolta, hogy az amerikaiak megérdemlik, hogy tudják milyen szellemi állapotban van az elnökük.
Az amerikai embereknek teljes bizalom kell a saját elnökük felé. Megérdemlik, hogy tudják hogy el tudja-e végezni az államfői és parancsnoki feladata feladatait. Megérdemlik a teljes átláthatóságot a legmagasabb vezetőjük szellemi állapotáról. Ahhoz hogy a bizalmat megszerezze, sürgetjük, hogy minnél hamarabb végezze el a kognitív tesztet. Ha elvégezte, kérjük hogy hozza nyilvánosságra az eredményeket, hogy az emberek láthassák az elnökük szellemi és intellektuális állapotát. Ezzel példát állíthatna a jövőbeli elnököknek is

 

– áll a levélben.

A levelet több más pszichológus és orvos is aláírta.

Jackson a kérését azzal is indokolta, hogy Biden feledékenysége az elmúlt hónapokban látványosan romlott.

Nem ez az első eset, hogy szakértők és politikusok Joe Biden elmeállapotát firtatták. Joe Biden azonban konzekvensen elzárkózik minden ilyen teszt elől.

A videót elnézve nem is ok nélkül zárkózik el.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

A baloldal és annak vezére nem bír leállni a választás tisztaságát és az alkotmányosságunkat megkérdőjelező hazudozással. Kövér László volt kénytelen helyre tenni Gyurcsány Ferencet, aki törvénytelennek minősítette az új, ötödik Orbán-kormányt az Országgyűlésben. A DK elnöke szerint a választás nem a népakaratot fejezte ki, mert az nem volt szabad és tisztességes. Amit ezután a házelnöktől és Dömötör Csabától kapott, azt nem teszi zsebre. Bár a fideszes reakciókra frappáns választ nem tudott adni, a Facebook oldalán azért megmutatta, mennyire kemény fából faragták.

Orbán Viktor: kiállunk Magyarország energiabiztonsága mellett

Videókonferencia keretében tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn a május 30-31-i rendkívüli uniós csúcs előkészítéseként – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Alkalmas-e az Európai Bizottság új javaslata arra, hogy az EU valóban függetlenedjen az orosz energiától?

A héten az Európai Bizottság új, az orosz energiától való függetlenedést célzó javaslattal állt elő. A tervezet erőteljesen építene a cseppfolyósított-földgázra és a megújuló energiára, de helyet kapott abban néhány, igencsak egzotikus elképzelés is, így például az, hogy minden céges autó legyen kötelezően nulla kibocsátású. Nagy kérdés, hogy a javaslat a realitások talaján áll-e és meg tudja-e oldani az energetikai gondjainkat vagy csupán egy újabb vágyálom-összesség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére