Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyre több szülő szólal fel az iskolai LMBTQ-oktatás ellen

888.hu

2021.11.23. 10:55

A texasi szülők aggodalmuknak adtak hangot az iskolákban megjelenő, a szexuális aktussal és a leszbikus, meleg, biszexuális nemi identitással kapcsolatos kérdésekkel foglalkozó könyvek miatt, mondván, hogy az anyag nem megfelelő a gyermekek számára.

 

A Clear Creek Független Iskolai Körzetben (CCISD) tartott testületi meghallgatáson a szülők felálltak, és felelősségre vonták a tisztviselőket a iskolákban megjelenő LMBTQ-irodalom miatt.

Ezek a szülők, az önök választói, ne feledjék, nem fogják tétlenül nézni, hogy az Amerikában folyó kultúrharc megpróbálja elnyelni a legértékesebb ajándékainkat”

– mondta Mark Callahan, az egyik szülő.

Callahan utalt egy bizonyos „A szex egy vicces szó” című könyvre, amely a 8–10 éveseknek szól, és szerzője szerint „az első olyan szexuális felvilágosító könyv ennek a korosztálynak, amely magában foglalja a leszbikus, meleg és biszexuális tapasztalatokat, valamint a nemileg kreatív és nemi szempontból nem konform gyerekeket”.

Legyen szó akár drag queen mesedélutánról, akár olyan könyvekről, mint amilyen a most leleplezett, vagy bármilyen más kísérletről, amely a gyerekeink »szexualizálására« irányul, azt nem fogjuk eltűrni”

– fogalmazott.

A szülői felháborodásra reagálva a CCISD igazgatótanácsa bejelentette, hogy felülvizsgálja az ügyet, és szüneteltette az irodalomhoz való hozzáférést.

Ez az eset egy a sok közül, amikor a szülők felemelték szavukat a könyvek és a témák – köztük a transzneműség, a pedofília, a melegpornográfia és a kritikai fajelmélet – ellen, amelyekkel már az óvodáskorú gyerekeket is megismertetik az amerikai iskolákban.

A szülők országszerte baloldaliak, sőt kormányzati szervek támadásának voltak kitéve az elmúlt hetekben, miután az iskolai tisztviselőkkel szemben felléptek.

Ahogy Tucker Carlson nemrégiben részletezte,

a Biden-kormányzat az Igazságügyi Minisztériumot és az FBI-t használja arra, hogy célba vegye azokat a szülőket, akik nem hajlandók elfogadni az ilyen „társadalmi igazságosság” elméletek iskolai tanítását.

Vannak csoportok, amelyek a baloldali kulturális hatalomátvételi kísérlettel szembeszállva készítenek könyveket gyermekeknek, ilyen például a Foltok és csíkok, az ötödik könyv a Brave Books sorozatában, amely kiadó konzervatív személyiségekkel dolgozik együtt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére