Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyre több svéd van, de nem a svédek miatt

Bokor Gábor

2018.07.28. 21:30

Hanem a bevándorlóktól, akik miatt egyes régiókban történelmi mértékû népességrobbanás történt.

A dél-svédországi Kronoberg megye összes városi önkormányzata korábban soha nem látott népességnövekedésről számolt be. Ez nem azért van, mert hirtelen bébibumm történt volna az országrészben, hanem mert a gazdaságilag fejlett régióba érkezett az elmúlt hónapokban a legtöbb bevándorló, korábban is ez a terület volt a legnépszerűbb a migránsok körében. 

A hivatalos adatok rámutattak, hogy demográfiai kihívás előtt áll a jövőben Kronoberg, és ezzel együtt egész Svédország is. 

A migránshelyzet miatt költözött haza Svédországból egy svéd-magyar nő

2018. március 9. 20:33 Az elmúlt néhány napban megint fellángolt a vita, hogy Budapest a biztonságosabb vagy a nyugatabbra lévő európai nagyvárosok, például Bécs. Miközben itthon a liberális média azt hangoztatja, hogy sokkal jobb a helyzet külföldön, sok magyar család éppen a biztonsági problémák miatt költözik haza.

A kronobergi régió fejlesztési igazgatója, Christel Gustafsson, a svéd közszolgálati adónak, az SVT-nek elmondta, hogy a környéken extrém mértékű a bevándorlás, ezt pedig hozzá kell igazítaniuk a munkaerőpiachoz. Ez azonban nem lesz egyszerű, hiszen a munkanélküliségi ráta sokkal magasabb a bevándorlók és azok leszármazottjai körében, mint a svédek között. 

Míg a migránsoknál 21,8 százalékos a munkanélküliség, addig ez a svédeknél mindössze 3,9 százalék.

Egyes politikusok szerint a bevándorlók miatt meg kell emelni a nyugdíjkorhatárt, hogy fizetni tudják a megemelkedett kiadásokat. A svéd lakosság 2016-ban 1,5 százalékkal gyarapodott, ami a második legnagyobb az unióban. 

Egy tavalyi kutatás szerint a stockholmi bűnözők 94,5 százaléka migrációs hátterű személy. 

A helyzetet tovább bonyolítja, hogy a gambiai származású svéd kulturális miniszter, Alice Bah Kuhnke szerint a skandináv országnak vissza kell fogadnia és integrálnia kell azokat az embereket, akik az Iszlám Állam soraiban harcoltak, és onnan tértek vissza az északi országba.

A svéd hatóságok háromszáz olyan honfitársáról tudnak, akik elhagyták a skandináv országot azért, hogy az Iszlám Államhoz csatlakozzanak és a soraiban harcoljanak a dzsihád nevében. Körülbelül a felük azonban már vissza is tért az országba.

A svéd migránsminiszter tárt karokkal várja a terroristákat

A svéd migránsminiszter tárt karokkal várja a terroristákat - 888.hu A Javascript futását engedélyeznie kell ahhoz, hogy ez az oldal hibátlanul megjelenjen! Ugrás a tartalomhoz 2017. március 14. 16:28 Alice Bah Kuhnke svéd kulturális miniszter szerint a skandináv országnak vissza kell fogadnia és integrálnia kell azokat az embereket, akik az Iszlám Állam soraiban harcoltak, és onnan tértek vissza az északi országba.
 

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Isten éltesse az apákat!

Június harmadik vasárnapján, azaz idén június 16-án ünnepeljük az apák napját. Isten éltesse őket!

The speech that put Viktor Orbán on the map of politics

The speech that put Viktor Orbán on the map of politics

Thirty years ago, on this day, Imre Nagy, the communist Prime Minister of the era and one of the few who understood that Hungarians had enough of the Soviet rule, was rehabilitated and reburied with full honours. Viktor Orbán’s speech at Imre Nagy’s reburial became a symbol of what Orbán has been standing for these past 30 years and played a key role in the collapse of the Stalinist regime.

Harminc éve tart a rendszerváltó harc

Harminc éve tart a rendszerváltó harc

Ma ugyanazok a baloldaliak mondják azt, hogy Európai Egyesült Államokra van szükség, akik 30 évvel ezelőtt még a Szovjetunióban hittek. A rendszerváltás árulói pedig már harminc évvel ezelőtt is ugyanazok a liberálisok voltak, akik akkor és ma is Soros ideáinak a legelkötelezettebb hívei.

Bogár László: „annyi volt a rendszerváltás, mint Aliz, a guminő”

Bogár László: „annyi volt a rendszerváltás, mint Aliz, a guminő”

Rendhagyó beszélgetés Bogár László közgazdásszal a rendszerváltozás nevű folyamatról, arról, hogy hogy is ment ez harminc éve, és még azelőtt; arról, hogy mi is az a szocializmus; hogy hogyan szorított kést az SZDSZ az MDF-esek torkához, és hogy mi volt a jelentősége Orbán Viktor harminc évvel ezelőtti beszédének.

Így emlékezett Orbán Viktor Nagy Imrére

Hivatalos Facebook oldalán közzétett videójában rótta le kegyeletét Nagy Imre, Magyarország miniszterelnöke előtt Orbán Viktor.

Harminc éves a magyar rendszerváltás

Harminc éves a magyar rendszerváltás

Infovideóban foglaltuk össze a lényeget.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére