Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyre kevésbé szeretnék beengedni a migránsokat a dánok

888.hu - MTI

2020.08.30. 11:30

Folyamatosan szigorodnak a migránsokra vonatkozó szabályok Dániában, egyre kevésbé szeretnék beengedni őket az országba – mondta a Migrációkutató Intézet kutatója vasárnap az M1 aktuális csatornán.

Kovács Emese közölte, hogy az utóbbi időben a dán média egyre többször számolt be arról, hogy második generációs bevándorló fiatalok erőszakosan viselkednek, bántalmazzák a dánokat, rongálják a köztulajdont és rabolnak.

Ezek olyan fiatalok, akik a gettóból származnak, és azt látják, hogy a szüleik sem tudnak beilleszkedni a dán társadalomba, nem tudnak vagy nem akarnak munkát vállalni, ezért lázadni kezdenek a társadalom ellen – tette hozzá.

Kiemelte: a bűncselekményeket nagyon fiatalok, 9-13 év közöttiek is elkövetik, ellenük nem tud mit tenni a rendőrség.

A kormány szigorúbb szabályokat vezetett be a bandabűnözés ellen, például a rendőrség átkutathatja azokat a gyanús járműveket, amelyek olyan területen vannak, ahol bandakonfliktus van, és a bandatagokra kiszabható büntetést is megduplázhatják.

Az eddigi intézkedéseknek viszont nincs eredménye, a kormány nem tudja, milyen konkrét intézkedéseket lehetne tenni – mondta Kovács Emese.

Hozzátette: egy másik probléma, hogy a koronavírus-járvány miatt hozott intézkedéseket felülírják a bevándorlók kulturális szabályai, így például több száz fős temetéseket tartanak, és a ramadán (iszlám böjti hónap) alatt összegyűltek imádkozni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére