Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyetlen rendõri igazoltatás miatt szabadult el a káosz egy francia városban

Forisek Ádám

2018.07.04. 10:15

Egy szerencsétlenül végzõdött rendõri igazoltatást követõen Nantes utcái harctérré változtak: autókat és épületeket gyújtottak fel, az incidensek ráadásul a város "érzékeny" negyedeiben történtek.

Egy szerencsétlenül végződött rendőri igazoltatást követően Nantes utcái harctérré változtak: autókat és épületeket gyújtottak fel, az incidensek ráadásul a város "érzékeny" negyedeiben történtek.

Kedd éjjel történt az incidens, amikor is a rendőrség Nantes Breil nevű részén állított meg egy autót, megkérték a 22 éves sofőrt, hogy húzódjon le az útról.

Ekkor azonban a sofőr váratlanul rükvercbe tette a járművét, az egyik rendőrt elsodorta. Kollégája tüzet nyitott az autóra, el is találta a sofőrt, akinek halálát este 11 órakor állapították meg a helyszínelők.

Itt azonban nem érnek véget az események, a szerencsétlenül végződött igazoltatás hatására ugyanis több fiatal is az utcákra vonult.

Igazi zavargással van dolgunk. A fiatalok Molotov-koktélokat dobálnak és kukákat gyújtogatnak.”

Látható azonban, hogy a randalírozók egy épületet felgyújtottak, erről videofelvétel is készült:

Nantes-ban az elmúlt években rengeteg migránst helyeztek el, akik főleg Guineából, Elefántcsontpartról, Kamerunból, illetve Ghánából érkeztek. Jellemző, hogy egy-egy lakásban harminc-negyven migráns is él. Tarthatatlan körülmények uralkodnak a város több területén.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére